You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website

Hold trafikken kørende

med tunnel lys

Tunneler og viadukter 

 

Tunnelbelysning til tunneler og viadukter er et komplekst og krævende område, hvor man ikke skal gå på kompromis. Korrekt tunnelbelysning i tunneler og viadukter er afgørende for brugernes sikkerhed og forhindrer pludselige ændringer i lysstyrken, der kan forvirre det menneskelige øje. Hold trafikken kørende, skab sikkerhed, reducer vedligeholdelsesbehovet og sænk energiforbruget.

 

Kontakt os

Tunnelbelysning

 

  • FlowLine
    FlowLine
    Tunneler kræver ofte en lineær løsning til indvendig belysning. FlowLine tilbyder en LED-løsning, hvor traditionelle lysstofrør blev brugt. FlowLine er bedre end traditionelle lyss...
  • FlowStar Large
    FlowStar Large

Intelligent system til  tunneler
 

Beregn de  
samlede ejeromkostninger 

 

Budgetbegrænsninger og bekymringerne med hensyn til klimaforandringerne giver sig udslag i et stadig stigende behov for at reducere såvel energiforbruget som drifts- og vedligeholdelsesomkostningerne. Det er derfor vigtigere end nogensinde før at kunne danne sig et overblik over de samlede omkostninger i hele tunnelbelysninginstallationens levetid, i takt med at budgetterne bliver strammere og behovet for langtidsplanlægning endnu mere udtalt.

 

Beregn, hvad du kan spare