Hold trafikken kørende

med tunnel lys

Tunneler og viadukter 

 

Tunnelbelysning til tunneler og viadukter er et komplekst og krævende område, hvor man ikke skal gå på kompromis. Korrekt tunnelbelysning i tunneler og viadukter er afgørende for brugernes sikkerhed og forhindrer pludselige ændringer i lysstyrken, der kan forvirre det menneskelige øje. Hold trafikken kørende, skab sikkerhed, reducer vedligeholdelsesbehovet og sænk energiforbruget.

 

Kontakt os

Tunnelbelysning

 

  • FlowLine
    FlowLine
    Tunneler kræver ofte en lineær løsning til indvendig belysning. FlowLine tilbyder en LED-løsning, hvor traditionelle lysstofrør blev brugt. FlowLine er bedre end traditionelle lyss...
  • FlowStar Large
    FlowStar Large

Intelligent system til  tunneler
 

Beregn de  
samlede ejeromkostninger 

 

Budgetbegrænsninger og bekymringerne med hensyn til klimaforandringerne giver sig udslag i et stadig stigende behov for at reducere såvel energiforbruget som drifts- og vedligeholdelsesomkostningerne. Det er derfor vigtigere end nogensinde før at kunne danne sig et overblik over de samlede omkostninger i hele tunnelbelysninginstallationens levetid, i takt med at budgetterne bliver strammere og behovet for langtidsplanlægning endnu mere udtalt.

 

Beregn, hvad du kan spare