Stadion og sportsbelysning

Præstationer i særklasse

Stadioner og sportssteder  

 

Stadion belysning påvirker, hvordan sportsfolk og fans har det på idrætsanlægget. En indbydende atmosfære og stor synlighed gør både deres oplevelse og præstationer bedre og får fansene til at komme igen. Philips har specielle løsninger til sportsbelysning til alle typer idrætsanlæg, uanset størrelse, og giver den rigtige sportsbelysning, der dækker ethvert behov. Vi har ekspertisen og udstyret til at forvandle dine mål til en effektiv løsning.

 

Kontakt os

Stadion belysning og sports belysning mødested

  • ArenaVision LED
    ArenaVision LED
    Philips' ArenaVision LED-projektørbelysningssystem er en innovativ LED-belysningsløsning, som understøtter de sidste nye standarder for TV-udsendelser og som omfatter en styringspl...
  • OptiVision LED
    OptiVision LED

Systemer til    stadioner og sportssteder  

Beregn de  
samlede ejeromkostninger 

 

Budgetbegrænsninger og bekymringerne med hensyn til klimaforandringerne giver sig udslag i et stadig stigende behov for at reducere såvel energiforbruget som drifts- og vedligeholdelsesomkostningerne. Det er derfor vigtigere end nogensinde før at kunne danne sig et overblik over de samlede omkostninger i hele stadion og sportsbelysning installationens levetid, i takt med at budgetterne bliver strammere og behovet for langtidsplanlægning endnu mere udtalt.

 

Beregn, hvad du kan spare

Hvordan kan vi
hjælpe dig med
vores belysning tjenester?

Philips tilbyder samlede end-to-end-tjenester, der vil hjælpe dig med en række opgaver og minimere risikoen ved din investering. Vores tjenester fås separat eller kan kombineres i en skræddersyet pakke, der giver en koordineret totalløsning.