Holder dig

i gang

Lysstyringssystemer til tunneller

Historisk har ansvaret for udformning af traditionelle lysstyringssystemer ligget hos leverandøren af vedligeholdelse. Gennem vores omfattende erfaring og design med integrerede produktløsninger, herunder intelligente lysstyringer, har vi fjernet noget af ansvaret fra installatøren for at minimere komplicerede elektriske design og reducere udgifterne til arbejdskraft, trafikstyring og kapitalinvestering.
Ikon for lysstyringssystemer til tunneller

Komplet løsning  

 

Uanset hvilket projekt du har – nybygning, renovering, eftermontering af kort fodgængertunnel eller en tunnel på mange kilometer – kan Philips tilbyde et komplet lysstyringssystem.

Vores uovertrufne stamtavle, ekspertise og fleksibilitet for vores lysstyringssystem gavner igennem hele projektet. Vi kan levere alt, lige fra design og forsyning til installation, indkøring og undervisning til vedligeholdelsestjenester i hele løsningens levetid.

 

Fordele

  • Kun en leverandør
  • Færre omkostninger
  • Strømlinet proces
Tunnel oplyst med Philips-belysning til tunneller

Levering

 

Med meget få systemkomponenter og plug-and-play-metode er installationen på stedet hurtig og enkel. Den brugervenlige grænseflade for lysstyringscomputeren gør det nemt for operatører og vedligeholdelsespersonale at navigere i menuer for at monitorere belysningssystemets tilstand samt udføre driftsstyring enten lokalt eller via et SCADA-netværk. Historiske systemdata er lettilgængelige.

Høj ydelse og lang levetid for systemet er afgørende for at sikre, at tunnelnetværket er driftsklart, og trafikken bevæger sig jævnt.

 

Fordele

  • Hurtig og nem installation
  • Udgiftsbesparelse
  • Høj ydelse
  • Systemets levetid
Meir-tunnellen oplyst med Philips-belysning til tunneller

Relaterede cases

Sortiment af lysstyringssystemer til tunneller 

tunnel logic

TunneLogic

 

TunneLogic er vores dedikerede styrings- og overvågningssystem til tunneller, som er baseret på LED-teknologi. Vores styringssystem, som er nem at installere, køre ind, betjene og vedligeholde, giver kunden en sikker lysstyring og oplysninger om belysningssystemets tilstand.

 

Download produktvejledningen

Hvordan kan vi hjælpe dig med vores tjenester?

Tjenester
Tunnelbelysning er et yderst teknisk og komplekst anvendelsesområde. Kun få virksomheder er i besiddelse af den nødvendige ekspertise i virksomheden. Philips tilbyder derfor en samlet end-to-end-servicepakke for at hjælpe og lette dig i forbindelse med levering af projektet i sin helhed og beskytte din investering.

Kontakt os

 

Virksomheder med spørgsmål til vores professionelle belysningssystemer bedes bruge denne formular

 

Brug vores detaljerede formular til uddybende spørgsmål