Flere brands fra

Holder dig

i gang

Armaturer til tunnelbelysning

Alle zoner i en tunnel stiller specifikke krav med hensyn til belysningsdesign og effekt. Indgange til tunneller kræver for eksempel kraftig belysning med kort afstand eller slet ingen mellem armaturerne.

 

Derimod skal belysningen inde i tunnellen være afdæmpet med eller uden afstand mellem armaturerne. Med vores omfattende sortiment af LED-armaturer kan vi skabe ethvert belysningskoncept for at levere den helt rigtige balance mellem sigt, sikkerhed og økonomi.

Ikon for armaturer til tunneller

Specialudviklet LED-konfiguration  

 

Med vores kompromisløse fokus på LED-armaturdesign leverer vores produkter den bedste ydelse i enhver tunnelanvendelse. Vi har dedikerede produkter til hvert belysningskoncept og hver belysningskonfiguration samt en bred vifte af optik af høj kvalitet, der sikrer, at du får den optimale belysning til dit projekt.

 

Fordele

 • Høj ydelse
 • Enestående effektivitet
Tunnels lysreflektion i en bil

Vedligeholdelseskoncepter

 

I sagens natur er mulighederne for at lukke tunneller, uden at det medfører en større afbrydelse, begrænsede. Vores nemme installations- og vedligeholdelseskoncepter gør det nemt at vedligeholde dit belysningssystem og minimerer vedligeholdelsestiden. De er desuden designet med den længst mulige levetid.

 

Fordele

 • Nem installation
 • Lav vedligeholdelse
 • Optimal vedligeholdelse
 • Lang levetid
Arbejdere, der vedligeholder belysning i en tunnel

Oplys vejen

 

Vores armaturer oplyser din tunnel efter de højeste standarder for komfort og sikkerhed. Vores sortiment omfatter mange typer optik, som understøtter forskellige monteringsarrangementer lige fra centrale layout til gesimslayout. Digital styring og overvågning understøtter de unikke dæmpningsfunktioner i LED-armaturer.

 

Fordele

 • Enestående komfort
 • Uovertruffen sikkerhed

 

Armaturer til høje fag i Meir-tunnellen

Systemtilgang

 

Når vi designer vores LED-armaturer, tænker vi på hele systemet. Så hvert armatur har den samme forventede levetid, uanset hvor det anvendes. Derved minimeres besværet med at udskifte armaturer, og rutinevedligeholdelsesarbejde strømlines for at gøre livet lettere for alle.

 

Fordele

 • Ensartet levetid
 • Nemmere vedligeholdelse

 

Indgangen til Lundbytunnel

Relaterede cases

Sortiment af belysningsarmaturer til tunneller 

 • FlowLine
  FlowLine
  Tunneler kræver ofte en lineær løsning til indvendig belysning. FlowLine tilbyder en LED-løsning, hvor traditionelle lysstofrør blev brugt. FlowLine er bedre end traditionelle lyss...
 • FlowStar Large
  FlowStar Large
  Til tunneler er der brug for en LED-løsning, der både dækker belysningen indenfor og ved indgangen, og som byder på fordele med hensyn til pris, sikkerhed og driftsikkerhed i hele ...
 • Flow LED
  Flow LED
  Flow LED er specielt udviklet til belysning i fodgængertunneller med langsom trafik, og produktet er en kombination af elegance og stil og effektiv LED-belysning.
 • TunLite LED
  TunLite LED
  I tunneller er belysning vigtigt for bilister, cyklister og fodgængere, og det er ligeledes vigtigt, at armaturet holder energiomkostningerne og vedligeholdelsen på et minimum.TunL...

Hvordan kan vi hjælpe dig med vores tjenester?

Tjenester
Tunnelbelysning er et yderst teknisk og komplekst anvendelsesområde. Kun få virksomheder er i besiddelse af den nødvendige ekspertise i virksomheden. Philips tilbyder derfor en samlet end-to-end-servicepakke for at hjælpe og lette dig i forbindelse med levering af projektet i sin helhed og beskytte din investering.

Kontakt os

 

Virksomheder med spørgsmål til vores professionelle belysningssystemer bedes bruge denne formular

 

Brug vores detaljerede formular til uddybende spørgsmål