Lysende tæpper

En unik måde at gøre dit gulvdesign overbevisende

 

Denne enestående, patenterede gulvløsning kombinerer robust LED-belysning fra Philips med lystransmitterende gulvtæpper, som er specialudviklet af Desso. Det er en nyskabelse, som fundamentalt ændrer den måde, mennesker interagerer med et lokale på. Luminous Carpets omdanner gulvbelægningen til et dynamisk tæppe, som aktiverer vores sanser direkte og vores naturlige trang til at opsøge lys. Det giver også arkitekter og indendørsarkitekter en ny designfrihed med sine utallige anvendelsesmuligheder.

Luminous Carpets har fire hovedanvendelsesmuligheder

Sådan fungerer det

 

For innovative mennesker åbner Philips og Desso Luminous Carpets op for en verden af spændende muligheder. Fra at udpege nødudgange og give folk retningsangivelser eller oplysninger til at skabe en helt enestående oplevelse, som inspirerer både daglige brugere og besøgende. Mens idéen er enkel, er teknologien avanceret.

 

Læs mere om vores nye teknologi

Projekter

Nyhedsredaktionen på Bild Zeitung

Berlin

 

Rabobank

Berkel Enschot

Philips Center

Amsterdam

Amsterdam
Amsterdam

Sint Hubertus

De Hoge Veluwe

Luminous Carpets til dit projekt?

 

Du kan naturligvis få hjælp ved at rette henvendelse til din kontaktperson hos Philips. Hvis du ikke har en kontaktperson, er du velkommen til at kontakte os direkte via email eller via vores websted.

Hold dig informeret  

 

Medierne har allerede skrevet begejstret om Philips og Desso Luminous Carpets™-løsningen. Men du behøver ikke vente på næste pressemeddelelse … kom på vores adresseliste, og bliv en af de første, der får besked.

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet, som udkommer to gange om måneden