Flere brands fra

HealWell – den naturlige
effektive belysning

Forbedring af det helbredende miljø

 

Giv patienterne på dit hospital en bedre oplevelse med et unikt forskningsbaseret belysningssystem. HealWell bruger innovativ belysning, som fremmer en sund søvn, dæmper angst og hæver humøret hos patienter og personale.

Læger, som behandler en patient i et rum, som er belyst med Philips HealWell-belysningssystemet

Understøttelse af naturlige søvnrytmer

Videnskabelige forsøg viser, at lys har en betydelig virkning på vores sundhed og velvære. Lys har ikke kun indvirkning på vores humør men styrer også vores naturlige biorytmer. Ved at efterligne mønstre af naturligt dagslys på hospitaler, hvor patienter er indendørs hele dagen, kan kunstig belysning fremme den sunde søvn og opvågning. HealWell er udviklet specifikt med dette formål ved automatisk at skifte lysstyrke og lysskær i løbet af dagen i overensstemmelse med lysforholdene udenfor.

 

Belysningssystem på patientstuer

Undersøgelse af fordelene ved HealWell

 

Teknologien blev sat på prøve på hjerteafdelingen på universitetshospitalet i Maastricht i Holland. I undersøgelsen blev der målt søvnmønstre, humør og andre variabler for patienter, som opholdt sig på stuer, der var udstyret med HealWell. Til sammenligning blev de samme målinger foretaget for patienter, som opholdt sig på stuer med konventionel belysning.

 

En lysstyring på HealWell-patientstuen

Lysende resultater

 

Forsøget bekræftede, at lys har en gavnlig effekt på patienterne. I forhold til stuer med traditionel belysning viste målinger i stuer med HealWell:

• Patienter og personale var mere tilfredse.

• Patienterne sov i længere tid.

• Det tog patienterne kortere tid at falde i søvn.

• Patienternes humør blev bedre, som det fremgik af depressionsmålinger ifølge HADS (Hospital Anxiety and Depression Scale).

 

HealWell-belysning forvandler fuldstændig atmosfæren på patientstuen
HealWell-belysning forvandler fuldstændig atmosfæren på patientstuen

Casestudier

Videoanbefalinger

Forbedring af det helbredende miljø i hjertecentret i Berlin, Tyskland, ved hjælp af Philips HealWell-belysningssystemer

Hjertecenter i Berlin, Tyskland

Et potentielt banebrydende projekt pågår for tiden på Bradford Royal Infirmary med det formål at vurdere det opbyggede miljøs indflydelse på plejen af demente patienter. Det omfatter brug af Philips Dynamic Lighting-systemet og den første installation af virksomhedens HealWell-belysningssystem i Storbritannien.

Bradford Royal Infirmary

Philips HealWell forbedrer det helbredende miljø i det filippinske hjertecenter

Filippinsk hjertecenter

   

Kontakt os

 

Virksomheder med spørgsmål til vores professionelle belysningssystemer bedes bruge denne formular

 

Brug vores detaljerede formular til uddybende spørgsmål