HID

 

Udladningslyskilder med høj intensitet (HID/High-intensity discharge lamps) er den traditionelle løsning på steder med stor loftshøjde. Den anvendte teknologi er mere energieffektiv end lysstofrør og glødepærer, men HID mangler LED-lyskildernes egenskab af at "tændes øjeblikkelig". Selv om de bruger mindre energi, når først de er varmet op, er de meget ineffektive sammenlignet med LED.

LED

 

Introduktionen af LED-teknologi revolutionerede belysning og er siden blevet branchestandarden. LED-belysning kombinerer lang levetid og lavt energiforbrug med minimal vedligeholdelse, som især er relevant i miljøer med stor loftshøjde.

LED + lysstyring

 

LED's dæmpbare egenskaber gør det ideelt til brug sammen med lysstyring. Bevægelsessensorer kan med fordel bruges i områder med mindre aktivitet. Dæmpning af belysningen til et sikkert baggrundsniveau muliggør yderligere energibesparelser. Med LED ændres belysningen til 100 % styrke, så snart der registreres bevægelse.

LED + lysstyring + datastyring

 

Philips GreenWarehouse-systemet løfter belysning i lokaler med stor loftshøjde op på et helt nyt niveau. Med Digital LED er det nu muligt at administrere dataindsamling via belysningssystemet. Ved at analysere disse data kan du optimere din lagerkonfiguration for at øge forretningens effektivitet, f.eks. ved at ændre zoneinddelingen.