Intelligent og fleksibel lagerbelysning

Til lager- og produktionsområder

 

En perfekt pakke
til intelligent lagerbelysning

 

Belysning i lokaler med stor loftshøjde plejede at være lig med store omkostninger – med installation og vedligeholdelse af belysningssystemer, som viste sig at være dyre og forstyrrende, og lysstyring gjorde bare det hele mere komplekst. Sådan er det ikke længere.

en video om Philips lageret belysning

En enkel løsning til intelligent lagerbelysning


Vores GreenWarehouse-lagerbelysning er en enkel pakkeløsning, som indeholder tre typer dæmpbare LED-armaturer og trådløs lysstyring, der gør det nemt at konfigurere i zoner og omkonfiguerere efter behov.

Systemet er en fleksibel, fremtidssikret løsning, som kan hjælpe dig med at optimere effektiviteten af din intelligente lagerbelysning.

Lagerbelysning - Designet til dine behov


Lagre findes i alle former og størrelser. Uanset hvilke behov du har, kan vores intelligente Philips GreenWarehouse-system hjælpe med at belyse dit lager effektivt. Og det bedste af det hele er, at det leveres i én pakke, som er tilpasset dit sted – og fordi det er trådløst, er det nemt at installere og indkøre samt nemt at omkonfigurere, hvis dit behov ændres.

Én smart pakkeløsning til lagerbelysning


Vi har skabt én pakke bestående af tre forskellige typer armaturer – Philips GentleSpace til almindelig belysning i åbne områder og Philips Maxos LED-belysning samt Philips Pacific LED til reoler. Alt sammen forbundet med trådløs lysstyring. Vi kan skræddersy en pakke, som er tilpasset dit lager, uanset dets størrelse, så systemet er fuldstændigt skalerbart.
enkel pakke indeholder tre forskellige typer af mixer

Enkel og omkostningseffektiv lagerbelysning


Vi har gjort det mere omkostningseffektivt at købe et lagerbelysningssystem i stedet for særskilte komponenter. Alt det, du skal bruge, er i én pakke, som er nem at bestille og installere – den perfekte opskrift på en omkostningseffektiv eftermontering eller ny installation i lokaler med en loftshøjde på op til 12 meter.
separeret komponent belysning

Nye bygninger eller eftermonteringer


Vores lagerbelysningssystem er velegnet til hurtig implementering og nem installation, uanset om det drejer sig om en ny bygning eller et eksisterende område, som skal renoveres med en mere effektiv løsning. Du kan installere og indkøre systemet selv, eller vi kan gøre det hele for dig.
nem installation logo
You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website