Intelligent og fleksibel

lagerbelysning

Vi er trådt ind i en helt ny epoke for lagerbelysning

Dit lagerrum din beslutning


Konventionel belysning betyder manglende kontrol af belysningen, og at lyset skal være tændt permanent grundet sikkerhed. For virksomheder med lager- og produktionsområder, er dette en dyr udgift som ikke er bæredygtig. Vi tilbyder nu systemet GreenWarehouse som leverer belysning, når der er behov.


In the past, conventional lighting technology and lack of lighting controls meant that lighting had to be permanently on for safety. In 24/7 operations such as warehouses, this was costly to run and not sustainable. Now, GreenWarehouse puts an end to those days – by delivering lighting ‘on-demand’.

   

Philips GreenWarehouse er et fremtidssikret og fleksibelt belysningssystem, som er designet til faciliteter i alle størrelser og er velegnet til både åbne områder og hyldesystemer.

 

GreenWarehouse er en perfekt løsning til nye bygninger eller renovering af eksisterende faciliteter  – Erstat blot de eksisterende belysningsarmaturer punkt for punkt og tilføj trådløs styring. 

 

Nå du vælger GreenWarehouse sparer du ca. 50% i energi-
omkostninger sammenlignet med installationer, hvor der ikke er lysstyring. GreenWareHouse er let at implementere og installere og herefter kan belysningen styres efter behov. 

 

warehouse

Tid til 
ændringer

 

Vælg GreenWarehouse og du vil opleve mange fordele. God belysning som kan styres efter behov giver tryghed og derfor øget produktivitet og velvære.

 

Miljøet drager også nytte af systemet. Bevægelsessensorer sikrer, at områder kun er fuldt oplyst, når der er brug for det. Det betyder lavere C02-udledning og lavere energiregning. 

 

GreenWarehouse illustration

 

Philips indfriede vores krav til en energirigtig løsning baseret på LED-armaturer med integreret lysstyring.

 

– Peter Fink-Jensen Senior Project Manager hos Novozymes A/S

Kontroller dit lagerområde


Et lager er ikke nødvendigves en enkel bygning. Det er en serie af individuelle områder, der har forskellige funktioner som for eksempel lastestation, opmagasinering mm. De kræver alle hver deres belysning og bliver ofte brugt på forskellige tidspunkter. 

 

GreenWarehouse er et komplet, trådløst lysstyringsystem som leverer belysning i høj kvalitet, men kun hvor og når der er brug for det. Dit lagerrum kan deles i ’zoner’ eller områder. Bevægelsessensorer, der er placeret i alle områder, udløser fuld belysning, når bevægelser bliver opfanget enten i den specifikke ’zone’ eller når nogen nærmer sig. Det sikrer, at mennesker og køretøjer kan bevæge sig sikkert rundt. Når der ikke er aktivtet i et område, dæmpes lyset til et lavere og energibesparende niveau.

Bevægelsessensorer – Eksempel med hyldesystem

 

Belysningen vil altid være forud. – Ydeevnen stiger til 100% når bevægelsessensorerne bliver udløst, imens områder uden aktivtet forbliver dæmpet.

 

Et område, flere zoner


GreenWarehouse lader dig oplyse specifikke områder i et enkelt rum ved at skabe lyszoner. Zonerne sammenstiller armaturer, så de lyser op og dæmper sig som var de en enkel enhed.

 

At konfigurere zoner er meget nemt. – Det hele klares via en fjernbetjening. Skab zonerne så de passer til opsætningen i dit lagerrum og fastlæg så belysningsniveauerne til, når områderne er optagede eller ledige.

 

GreenWarehouse giver dig alt den fleksibilitet, du har brug for. Vil du gerne ændre dit lagerrums opsætning? Så skal du bare omstille zonerne med fjernbetjeningen.

 

Vi er yderst tilfredse med lyset. Store fabrikshaller som vores kan virke ubehagelige at gå ind i, hvis de fremstår mørke, men lyset tænder så hurtigt, at det ikke opleves utrygt. 

 

– Peter Kolby Operatør hos Novozymes A/S

Zonebelysning i funktion:

Bevægelsessensorer – Eksempel på hyldesystem med fri plads

Eksempel på hyldesystem med fri plads  

 

GreenWarehouse er et plug-and-play system: Det er klart så snart, at det er installeret. GreenWarehouse er også fuldt ud skalerbart og fremtidssikret – det passer ind i ethvert lagerrum, uanset størrelse. 

 

Hurtigt  afkast

 

Stigende energiregninger gør, at man mere end nogensinde før har brug for lagerbelysning som kan betale sig.

 

Med det super effektive LED-system GreenWarehouse kan zonebelysning og daglyssensorer frembringe energibesparelser på op til 50 %. Systemet betaler typisk sig selv hjem efter kun tre år.

3 år
Typisk tilbagebetalingstid
50%
Sandsynlig energi- og omkostningsbesparelse for LED-belysning med styring
€220k
Sandsynlig besparing*
*Baseret på et lagerområde på 10.000 m2 henover 10 år (op til €220.000), ved sammenligning af installation og driftsudgifter af vores GreenWarehouse-system med traditionelle lysstofrør og LED-belysning installeret uden lysstyring.

GreenWarehouse

 

Du kan installere GreenWarehouse på flere måder og tilpasse det til dine specifikke anvendelser og behov. Vælg ud fra en række  armaturer – De er udvalgt for at opfylde de forskellige krav for områdebelysning i dit lager og er kombineret med trådløse tilstedeværelsesenheder.

 

Uanset hvilken systemopsætning du vælger, kan du være sikker på, at det resulterer i en fleksibel løsning som giver lavere C02-udledning og en lavere energiregning. 

GentleSpace gen2

GentleSpace gen2

Maxos LED

Maxos Fusion

Pacific LED

Pacific LED

Service som er tilpasset dine behov

Belysning er i vores DNA, og vi går meget op i fleksibilitet. Vi tilpasser os for at imødekomme dine behov.

 

Du får et komplet belysningssystem med garanti. Systemet kan være driftsklart inden for kort tid, og du vil kunne starte dine energibesparelser med det samme. GreenWarehouse hjælper dig til at skabe det perfekte miljø.

 

Find ud af mere

GreenWarehouse services