Flere brands fra

StoreWise

 

LED-supermarkedsbelysning

Intelligent supermarkedsbelysning

Supermarkedsbelysning handler om at opnå den rette balance mellem energieffektivitet og besparelse samtidig med, at kunderne får en mindeværdig oplevelse. Med opkoblet StoreWise-belysning til detailmiljøer får du alle tre ting. Ud over den attraktive LED-belysning, der reducerer energiomkostninger, giver det medfølgende lysstyringssystem og softwaren yderligere energibesparelser uden at gå på kompromis med kundeoplevelsen for at øge salget og styrke dit brand.

 

StoreWise er en fremtidssikret platform med en fuldstændig unik løsning til dit supermarked. Den hjælper med at optimere dine produkters udseende og skaber den rette atmosfære for kunderne samt viser dem vej gennem butikken – kun ved hjælp af lys. StoreWise er nem at installere og giver dig mulighed for at konfigurere belysning og dæmpningstidspunkter ved hjælp af vores brugervenlige app.

Intelligent supermarkedsbelysning – energibesparende armaturer med centraliseret lysstyring og brugervenlige apps
for at følge dagslysets rytme og fremhæve særlige steder i supermarkedet i forbindelse med kampagner eller arrangementer. Få øjeblikkelig adgang til fordelene ved opkoblet belysning til detailmiljøer ved hjælp af fleksible pakker, der kombinerer energibesparende armaturer med centraliseret lysstyring og brugervenlige apps.

StoreWise – oversigt over fordelene

Få forbipasserende til at stoppe op foran din butik, og øg salget med Philips Lightings StoreWise LED-belysning til frugt og grønt
Spar energi

Giv kunderne en mindeværdig oplevelse

Få forbipasserende til at stoppe op foran din butik – og komme igen – med en indbydende atmosfære og produkter, der altid fremstår i deres bedste lys

Spar energi

Spar energi

Spar yderligere 35 % på energi med et opkoblet dæmpningssystem – ud over de besparelser, du opnår ved at skifte til LED-belysning.

Spar energi

Få fuld kontrol over supermarkedsbelysningen

Skift nemt belysningskonfiguration eller -tidsplan, og se status på lyssystemet i mobilappen via den trådløse styring.

Spar energi

Er din virksomhed fremtidssikret?

Øg effektiviteten ved at integrere supermarkedsbelysning med bygningsstyringssystem, og tilføj nemt nye butikker til systemet, efterhånden som din virksomhed vokser.

Mulighederne med StoreWise

 

StoreWise er et LED-belysningssystem til supermarkeder, som du kan vælge at installere i én eller flere butikker. Energibesparelserne bliver kun større i takt med, at du tilføjer ekstrafunktioner som f.eks. udnyttelse af dagslys, belysningsplanlægning og bevægelsessensorer.

Sådan fungerer StoreWise

StoreWise består af værktøjer, der gør det nemt at få det optimale ud af dit belysningssystem.
Få forbipasserende til at stoppe op foran din butik, og øg salget med Philips Lightings StoreWise LED-belysning til frugt og grønt
StoreWise-grænseflade

StoreWise-grænseflade
Mobilappen giver mulighed for at oprette og redigere forudindstillinger og tidsplaner samt kontrollere status og vælge forudindstillinger manuelt.
Dry contact-enheder

Lysstyring
Med lysstyringen kan du anvende opkoblet dæmpning, tidsplanlægning og zoneinddeling, og ved hjælp af integrationsenheder kan du oprette forbindelse til belysningssystemet via tredjepartssystemer til blandt andet sikkerheds-, aircondition- og bygningsstyringssystemer.
Sensorer

Sensorer
Med sensorer er det muligt at registrere aktivitet og enten dæmpe eller skrue helt op for lyset.
LED-armaturer

LED-armaturer
Vi tilbyder et komplet udvalg af LED-armaturer til detailmiljøer, herunder effekt-, lineær og almen belysning.
Belysningsvarianter til friske fødevarer

Belysningsvarianter til friske fødevarer
Gør maden mere indbydende, og reducer madspild med Philips Lightings armaturer og belysningsvarianter til friske fødevarer.

Casestudier

Kontakt os

Kontakt vores lokale kontaktcenter
for at få svar på eventuelle spørgsmål. 

Få mere at vide om vores belysningssystemer til StoreWise