1. Personlige tryk

Med vores UV-prægede grafiske trykketeknik er det muligt at integrere belysning i ethvert design. Det er nemt at kombinere personlige dele af indretningen med lyselementer og skabe og skabe et unikt look. Vores grafiske tryk fås til de fleste belægningsløsninger.
Philips Lighting tilbyder luminous patterns i mange forskellige belysningsvarianter, såsom denne fantastiske grafiske lyseffekt

2. Rund og lineær funklende lyseffekt

Med disse runde funklende lyskilder får du stearinlysatmosfære. Alternativt kan du skabe en dynamisk bevægelse ved hjælp af disse slanke lineære lyskilder.
Rund og funklende lyseffekt

3. 2D-grafik

Udstil dit brand eller dine produkter, så de huskes, i et unikt, laserudskåret 2D-mønster, der udnytter den dekorative lyseffekt og skygge til at producere et blødt lysskær.
grafisk lyseffekt

4. 3D-grafik

Med disse 3D-mønstre, der nærmest springer ud fra væggen, kan du fange kundernes opmærksomhed og sætte gang i deres fantasi.
Grafisk 3D-lyseffekt

5. Strålende grafik

Imponer kunderne med et krystalagtig skær, der ser ud til at bevæge sig, og som kan konfigureres i en hvilken som helst form eller tæthed for at skabe en diskret eller intens effekt.
Philips Lighting tilbyder luminous patterns i mange forskellige belysningsvarianter, såsom denne fantastiske grafiske lyseffekt