Flere brands fra

GreenWarehouse

 

Energibesparende LED-lagerbelysning

 

 

Dit mest effektive lager til dato

Store udgifter til lagerbelysning døgnet rundt hører fortiden til. Med GreenWarehouse kan du levere sikker og effektiv lagerbelysning efter behov takket være sensorer, der registrerer personale og køretøjer, og automatisk justere belysningen til det rette niveau.

 

GreenWarehouse er velegnet til nye såvel som eksisterende lagre og industribygninger i alle størrelser, uanset om de er åbne eller reolopdelte. Takket være energieffektiv LED-industribelysning og fleksible dæmpningszoner kan du spare op til 50 %* på energiregningen.

 

Det er enkelt at installere – udskift blot de eksisterende armaturer. Det er ikke nødvendigt med ny kabelinfrastruktur, og takket være det trådløse lysstyringssystem er systemkonfigurationen nem.

* Baseret på et område på 10.000 m² og en periode på 10 år ved at sammenligne installations- og driftsomkostningerne ved GreenWarehouse med en traditionel lysstofrørsløsning uden dæmpningsfunktion.
GreenWarehouse – opkoblet lagrebelysning

GreenWarehouse – oversigt over fordelene

Philips Lightings GreenWarehouse-lagerbelysning kan halvere energiregningen på dit lager
Skab en sikker og bæredygtighed arbejdsplads med bevægelsessensorer, der kun aktiveres efter behov
Tilpas selv belysningszoner, profiler og dæmpningsniveauer for at sikre det helt rette lysniveau, der både optimerer medarbejdernes effektivitet og sparer energi
Reducer vedligeholdelsesomkostningerne med LED-industribelysning med lang levetid, og få endnu større energibesparelser ved at indstille baggrundsdæmpningen til 10 %
Kom hurtigt i gang med trådløs plug and play-lysstyring, og skift lysindstillinger i takt med ændringer i arbejdsområdet

Mulighederne med GreenWarehouse

 

GreenWarehouse fra Philips Lighting giver mulighed for at oprette fleksible dæmpningszoner, der sikrer medarbejdernes tryghed, komfort og produktivitet.

Sådan fungerer det


GreenWarehouse er et komplet lagerbelysningssystem, der kan konfigureres efter behovene på dit lager eller i dit logistikcenter.

Belysningssystemet giver mulighed for at oprette dine egne belysningszoner, indstille dæmpningsniveauer og planlægge varigheden af udvalgte belysningsmønstre. Og takket være plug and play-løsningen er det hele klar til brug med minimal indsats på installationsstedet. Bevægelsessensorer kan installere på to måder: ved at montere eksterne sensorer på væggen eller i loftet alt efter bygningens layout, eller ved at vælge armaturer med indbyggede sensorer og dermed fjerne behovet for yderligere komponenter.

 

Vi kan tilbyde avancerede løsninger til alle områder af lageret, herunder de åbne områder, reolsektionerne og kølelageret. Disse er nemme at betjene og justere takket være den trådløse betjening, og bevægelsessensorerne gør det nemt og ligetil at reducere energiforbruget. Vi kan skræddersy en pakke, som er tilpasset dit lager, uanset dets størrelse, da systemet er fuldt skalerbart. 

GreenWarehouse ready-armaturer

Philips Lightings GentleSpace gen 2: ekstremt energieffektiv belysning til lokaler med stor loftshøjde

GentleSpace gen 2

 

Opnå besparelser med dette energieffektive armatur, som er førende i branchen og giver masser af muligheder for belysning til lokaler med stor loftshøjde samt et centralt nødbelysningsgitter (PSED).

Philips Lightings Maxos fusion: Reducer omkostningerne til lagerbelysningen med et LED-samlesystem med indbyggede sensorer

Maxos fusion


Få fremragende lyskvalitet med færre armaturer, og reducer omkostningerne til lagerbelysning med over 50 % sammenlignet med lysstofrør. LED-samlesystemet har indbyggede sensorer, der indsamler data om personalets brug af lageret med henblik på at optimere effektiviteten. 
Philips Lightings Pacific LED: robuste og vandtætte armaturer med hvidt lys af højeste kvalitet til dit lager

Pacific LED  


Få hvidt lys af højeste kvalitet med robuste og vandtætte armaturer, der minimerer blænding og er udstyret med smarte endekapper for enkel installation. 

GreenWarehouse-tjenester

levetidsbaserede services

Levetidsbaserede services

Beskyt din investering i lagerbelysning med en tilpasset servicepakke fra Philips Lighting med langsigtet vedligeholdelse og dermed problemfri drift.

Casestudier

Kontakt os

Kontakt vores lokale kontaktcenter
for at få svar på eventuelle spørgsmål

Se alternative belysningssystemer til din bygning