Flere brands fra

CityTouch

 

Intelligent lysstyringssystem til vej-og gadebelysning

Bliv en moderne og smart by med intelligent belysning

CityTouch er en sikker og intelligent lysstyringsplatform til udendørs belysning, der hjælper kommuner med at blive mere attraktive, effektive og bæredygtige.

 

CityTouch giver et fuldt overblik samt kontrol over byens smarte belysning fra et centralt dashboard, hvor det også er muligt, at fjernovervåge de enkelte belysningspunkter, samt indstille tid og lysniveauer efter behov. Kryptering af data og to-faktor godkendelse sikrer blandt andet, at softwaren opfylder de mest krævende sikkerhedsstandarder.

 

Et brugervenligt interface giver et komplet overblik over gadebelysningen, samt mulighed for at optimere arbejdsprocesser og vedligeholdelse af belysningen. Dataen synkroniseres i realtid, og kan anvendes til at analysere systemets og belysningens tilstand samt energiforbrug.

CityTouch-video om opkoblet offentlig belysning til din by
CityTouch Ready-armaturer fra Philips og armaturer fra certificerede partnere er kompatible med CityTouch-platformen. Uanset hvilket armatur du vælger, giver CityTouch dig komplet fleksibilitet med åbne standarder og enkel integration med andre IoT platforme. Med Philips CityTouch er din kommune up-to-date med tendenserne inden for smarte byer, og har et fremtidssikret belysningssystem.

CityTouch – oversigt over fordelene

Philips Lightings CityTouch giver den nødvendige infrastruktur til opkoblede byer – begyndende med gadebelysning
Spar energi

Bedre beslutninger

Styr belysningen, mål energiforbruget, fjernovervåg systemets tilstand, og diagnosticer problemer fra ét intuitivt dashboard.   

Hurtig investeringsafkast

Skift straks til LED-gadebelysning, og reducer energiomkostningerne. Ved at kombinere LED-lyskilder med indsigt i brugen af systemet og fjerndiagnosticeringen fra CityTouch-belysningsstyringssystemet får du endnu større energibesparelser og et hurtigere investeringsafkast.

Spar energi

Fleksibelt og med åbne standarder

CityTouch kan integreres med et hvilket som helst system til styring af lyskilder og enhver armaturtype, og systemet giver dig friheden til at vælge den leverandør, der passer bedst til din by. Certificerede leverandører sælger CityTouch Ready-armaturer, der automatisk tilsluttes CityTouch-systemet.

Fremtidssikker og sikker i brug

CityTouch er et åbent system, der understøtter sensorer, kameraer og andre IoT-enheder og sikrer fremtidige opkoblede tjenester. Systemet har dedikerede brugerroller og fuldt krypterede datastrømme, og opfylder dermed de højeste sikkerhedsstandarder. Regelmæssige softwareopdateringer sikrer, at systemet altid er up-to-date.

Spar energi

Enkel opgradering og udvidelse

Dette system er brugervenligt ved både opstart og brug, og det er kompatibelt med nye såvel som eksisterende armaturer. Eksisterende gadelygter, som ikke er kompatible med CityTouch, skal blot forsynes med et CityTouch-stiksæt (EU) eller et punkt (USA/New Zealand/Australien) pr. lygtepæl.

Mulighederne med CityTouch

 

CityTouch er en platform til styring af LED-gadebelysning.

Sådan fungerer det

 

CityTouch er et end-to-end-system til styring af gadebelysning. Download en af brochurerne nedenfor for at læse mere om disse komponenter.

CityTouch-porteføljen

CityTouch-platformen har en intuitiv grænseflade og de strengeste sikkerhedskrav, og den kan skaleres til netop dine behov for at få fuldt overblik og kontrol over hele dit belysningssystem.
Få fuld kontrol over din opkoblede gadebelysning med Philips Lightings CityTouch connect-app
Philips Lightings CityTouch workflow-app giver indsigt og arbejdsgange til effektiv opkoblet belysning

CityTouch connect-app

Fjernovervåg gadebelysning og armaturernes status, herunder fejlmeddelelser, samt mål energiforbruget i realtid via en almindelig webbrowser.
 
Philips Lightings opkoblede CityTouch-belysningssystemer er kompatible med standardnetværk

CityTouch workflow-app

Analyser data, planlæg vedligeholdelsesarbejde, og få en ensartet belysning med mulighed for detaljeret datavisualisering. Det mobile værktøj deler vedligeholdelsesdetaljer med teams i felten og logger automatisk aktiviteter for at undgå redundante datastrømme.

Tilslutningsmuligheder

CityTouch Ready-armaturer


CityTouch Ready-armaturer er en plug and play-løsning, der gør det muligt at opgradere til både LED-lyskilder og et opkoblet belysningssystem. Armaturerne startes og lokaliseres automatisk via en af tre styringer, hvorefter de straks begynder at uploade data om lyskilderne til dit CityTouch-system.

Individuel lyspunktsstyring

Grupperet lyspunktsstyring

Philips Lightings CityTouch workflow-app giver indsigt og arbejdsgange til effektiv opkoblet belysning

Philips CityTouch Ready-armaturer

Alle Philips Lighting-løsninger inden for vej- og gadebelysning er kompatible med CityTouch-systemet ved hjælp af enten et punkt eller stiksæt. Philips CityTouch Ready-armaturer er en central komponent i den opkoblede infrastruktur til bybelysning.
Philips Lightings CityTouch workflow-app giver indsigt og arbejdsgange til effektiv opkoblet belysning

CityTouch-tilslutningsenheder

Eksisterende armaturer kan opgraderes til plug and play-tilslutning ved hjælp af et stiksæt (EU) eller stikpunkt (USA/New Zealand/Australien).

Grupperet lyspunktsstyring

Philips Lightings CityTouch workflow-app giver indsigt og arbejdsgange til effektiv opkoblet belysning

Kabinetbaseret gruppetilslutning

Tilslut en gruppe af dine installerede gadelygter via et netkabel til en segmentcontroller, der giver CityTouch-softwaren internetforbindelse.

CityTouch Ready-partnerprogram

CityTouch Ready-partnerprogrammet giver mulighed for at få alle fordelene ved opkoblet belysningsstyring samtidig med, at du bevarer friheden til at vælge din egen armaturleverandør.

CityTouch Ready-partnerprogrammet er tilgængeligt for alle armaturleverandører. Enhver leverandør, der ønsker at blive CityTouch Ready-partner skal fuldføre certificeringen for at sikre, at alle CityTouch Ready-armaturer er fuldt plug and play-funktionelle og giver en brugervenlighed derefter.

Listen over certificerede partnere bliver hele tiden længere

CityTouch-tjenester 

levetidsbaserede services

Levetidsbaserede services

Optimer din bybelysning, og beskyt din investering med en servicepakke fra Philips Lighting, der giver store besparelser og problemfri drift.

Casestudier

Få mere at vide om belysningssystemer til din by