Flere brands fra

ArenaVision

 

LED-stadionbelysning, der sikrer de uforglemmelige oplevelser

Skab spændende oplevelserne for tilskuerne på arenaen eller stadionet

Pust liv i ethvert arrangement med spændende lysshows, der tryllebinder fans på stadionet og via liveudsendelserne. Fantastisk belysning højner spændingen og hjælper sportshold og kunstnere med at interagere med deres fans.

 

Hos Philips Lighting hjælper vi stadioner med at udnytte belysningen til at skabe uforglemmelige oplevelser for fansene. Med vores ArenaVision-system kan du tilpasse belysningen til et hvilket som helst sports- eller musikarrangement og dermed muliggøre flere indtægtskilder. LED-stadionbelysning opfylder kravene til liveudsendelser og kan hjælpe med at reducere driftsomkostningerne og forbedre bæredygtigheden.

ArenaVision – Juventus-intro

ArenaVision – oversigt over fordelene

Klik for at forstørre

En større oplevelse for fansene

Skab fascinerende lyseffekter synkroniseret med lyd og musik, og gør hver kamp eller koncert til en spektakulær oplevelse.

Skab nye indtægtskilder

Lav fantastiske belysninger til højprofilerede arrangementer, og tiltræk nye samarbejdspartnere ved hjælp af en alsidig stadionstrategi.

Opfyld tv-kanalernes og sportsforbundets standarder vedrørende de respektive idrætsgrene

Flimmerfri LED-belysning, der opfylder standarderne for tv-optagelser i HD og superslowmotion

Få sikkerheden på plads

Belysning i topkvalitet er med til at sikre sikkerhed, komfort og opmærksomhed for både spillere og tilskuere, og det forbedrer tilskuergennemstrømningen.

Reducer driftsomkostningerne

Forbedr bæredygtigheden, og strømlin vedligeholdelsesarbejdet med energibesparende LED-belysning og lysstyringssystemer.

Mulighederne med ArenaVision

ArenaVision er et belysningssystem, der kan kontrolleres fuldt ud og fjernstyres samtidig med, at du administrerer bygningsstyringssystemerne. Dette skalerbare og fleksible belysningssystem har dedikeret styringsnetværk og software og er udviklet til at opfylde individuelle krav til administration af et stadion. Vælg mellem disse tre pakker, og få maksimal værdi af løsningen: 

Sådan fungerer det

ArenaVision: Få fuld kontrol over stadionbelysningen via en mobilenhed

Adgang via mobilenheder

 

Med en mobilenhed kan dine medarbejdere styre ArenaVision fra hvor som helst, tænde, slukke og dæmpe belysningen og nemt styre de forudindstillede belysningskonfigurationer. De kan også overvåge og udføre fejlfinding på belysningen på afstand. Den brugerdefinerede grænseflade giver dine medarbejdere fuld kontrol.

ArenaVision: LED-sportsbelysning, der opfylder kravene til tv-udsendelse

LED-projektørbelysning, der opfylder kravene til tv-udsendelse

Få den perfekte tv-udsendelse hver gang med flimmerfri banebelysning i ultrahøj kvalitet, der opfylder tv-kanalernes og sportsforbundets krav til de respektive idrætsgrene. ArenaVision-LED-projektørbelysning sikrer en perfekt vandret og lodret lysensartethed med op til otte forskellige optikker, der opfylder netop dine krav til stadionbelysning.

Stærkt skalerbar

ArenaVision-LED-projektørbelysning, der styres via en driverboks med mulighed for tænding/slukning, dæmpning og varmestyring. Dedikeret Ethernet-styringsnetværk med Art-Net-protokol og DMX-netværkspunkter, der forbinder alle systemkomponenter i en stærkt skalerbar og fleksibel belysningsarkitektur.
ArenaVision – øjeblikkelig stadionbelysning med lysshows og forudindstillede konfigurationer

Øjeblikkelige lysshows

Stadionforvaltere og teknikere kan aktivere fantastiske LED-lysshows med det samme ved hjælp af de foruddefinerede lyskonfigurationer i ArenaVisions centrale lyscontroller. Belysningskonfigurationerne omfatter lys, lyd og video, hvilket gør det muligt at skabe den rette atmosfære og understøtte stemningen på stadion ved et tryk på en knap.

Brugerdefinerede lysshows

Til særlige arrangementer kan du give eksterne produktionshold adgang til ArenaVision-systemet via en ekstern konsol. Dette giver dem mulighed for at synkronisere ArenaVision-stadionbelysningen med brugerdefinerede belysningsprofiler og specialeffekter fra kunstnere, sportshold og sponsorer.

Casestudier

Kontakt os

Kontakt vores lokale kontaktcenter
for at få svar på eventuelle spørgsmål. 

Se alternative belysningssystemer til dit stadion