Et godt
partnerskab

Find en partner nær dig

Vores partnere

Belysningsbranchen udvikler sig hurtigt og professionelle belysningsprojekter bliver fortsat mere komplicerede. Derfor er interesseren for rådgivning i høj kvalitet og designtjenester vokset. I et hurtigt forandrende miljø er samarbejde med de rigtige partnere nøglen til succes.

Derfor har vi skabt Philips Lighting Partner Program, som giver dig adgang til et globalt netværk af professionelle partnere, der alle er certificerede af Philips Lighting. Disse partnere har en dybdegående viden inden for belysning, programmering og installation.

”Din lokale partner kan tage hånd om hele dit belysningsprojekt fra start til slut og skabe den belysning eller belysningløsning du efterspørger. Når projektet er slut, nyder du fortsat godt af deres løbende veligeholdelse og support.”

Samarbejde og partnerskab er faktorer, som er vigtigere end nogensinde før og derfor anbefaler Philips partnerprogrammet.

Mød vores partnere

Find en partner nær dig

Find en partner i din region via vores globale netværk

Gå til Partner locator

Locator map

Kontakt os

Kontakt os hvis du ønsker hjælp eller rådvigning om Philips Lighting Partner Program

Kontakt os her

Business people are talking in front of an open laptop