Handyman eller professionel?

Rigtige fagfolk, rigtige historier

Du er ingen handyman, du er en rigtig fagmand. Man kan stole på, at du får arbejdet gjort. Du er god til at planlægge, får hurtigt arbejdet udført og arbejder effektivt. Rigtige fagfolk stoler på Philips lighting.

Henk de Man

Account manager

TechTron – Veenendaal
Holland

I installationsbranchen er man konstant under tidspres – alting skal klares hurtigt, så projekterne kan blive færdige til tiden. Det er meget vigtigt, at alting bliver gjort rigtigt første gang, og det betyder, at man er nødt til at have leverandører, man kan regne med. Tillid er simpelthen altafgørende inden for vores branche.

Tony Carissimo

Elinstallatør

Caro Electric Inc – Marlboro
USA

Der er altid arbejde at udføre – det er en del af det at være selvstændig elinstallatør. Ved slutningen af en lang dag er det de små ting, der betyder noget. Jeg er fulgt i min fars fodspor og har lært, hvordan man får tingene til at lyse op. Og hvordan man gør det rigtigt første gang.

Denis Zago

Professionel installatør

Zago S.r.l Elettricista
Italien

Min far startede vores el-virksomhed, og for mig er tiden med familien meget vigtig. Det er en af grundene til, at jeg vil udføre et kvalitetsjob fra starten, så jeg ikke mister tid på at skulle gå tilbage og rette op på tingene. Og i hvert fald er avancerne på job virkelig små i disse dage. Så i vores firma sørger vi for at levere ægte kvalitet, når vi specificerer belysningskomponenter.

Bliv en belysningsekspert

Signify Lighting Academy er en læringsplatform, der tilbyder alle relevante uddannelsesressourcer, hovedsagelig i form af vurderingstests (certifikatuddelinger). Se vores udbud af kurser, der hjælper dig med at blive en certificeret installatør inden for intelligent belysning.

Kommerciel oplæring

Denne linje fokuserer på funktioner og fordele ved individuelle og gateway-tilsluttede versioner. Hvis du ønsker at beskæftige dig nærmere med Internet of Things (IOT), skal du kontakte din Signify-repræsentant for at få adgang til den udvidede kursusversion.

Teknisk oplæring

På dette kursus lærer du i detaljer, hvordan du kommer i gang med appen, og hvordan du anvender de forskellige funktioner på grundlæggende og avancerede niveauer.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig installatørens nyhedsbrev og hold dig opdateret om vores innovationer.

Find en distributør

Find din nærmeste distributør/partner.

Kontakt os

Har du spørgsmål? Du er velkommen til at kontakte os.

Se mere

LED-belysningsprodukter

Vores mål er at gøre det nemt at bygge din virksomhed op. Derfor leverer vi et komplet udvalg af LED-lamper og -armaturer og støtter dig med letanvendelige downloads, værktøjer og installationsråd.

Installationer

Har du spørgsmål om installation? Se vores installationsvideoer for CoreLine-armaturer og LED-lysrør.