Ukendt eller

velkendt?

Professionelle arbejder med ægte kvalitet

Du er ikke en amatør, men en professionel. Du er en, som man kan stole på udfører sit job uanset hvad. Du er en, som planlægger sin tid godt, udfører opgaven hurtigt og arbejder effektivt. Det kræver karakter at udføre opgaven som ønsket hver eneste dag. Der er ikke plads til fejltrin. Hver opgave kræver en professionel indstilling. Man bør gøre det rigtigt første gang, og det er derfor, at du har brug for en partner, der er ligeså engageret som du er.

Real pros, real quality

Henk de Man

Kundechef

TechTron -Veenendaal

Holland

I installationsbranchen er der et konstant tidspres. Man skal overholde deadlines, og alle problemer skal løses hurtigt. Vi skal gøre det rigtigt første gang, og det betyder også, at man skal kunne stole på sine leverandører. Det er afgørende i vores branche!

Henk de Man

Tony Carissimo

Elinstallatør

Caro Electric Inc - Marlboro

USA

Arbejdet kommer med hjem og hjemmet kommer på arbejdet... det er en del af jobbet som selvstændig elinstallatør. Når alt kommer til alt, er det de små ting i livet som har stor betydning. Jeg gik i min fars fodspor og lærte, hvordan arbejder med lys. Og hvordan, man gør det rigtigt første gang.

Tony Carissimo

Denis Zago

Professionel el-installatør

Zago S.r.l Elettricsita

Italien

Min far grundlagde vores forretning. For mig er tiden med min familie enormt vigtig. Det er en af grundende til, at jeg bestræber mig på at udføre mine opgaver korrekt fra starten, så jeg ikke skal bruge tid på at tage tilbage til kunden for at udbedre fejl. Med den store konkurrence, og de lave marginer vi arbejder med i dag, bliver det også hurtigt dyrt. Derfor sikrer vi i vores firma, at vi fra starten leverer den bedste løsning for kunden, og i den højeste kvalitet.

Altmuligmand eller professionel?

Vil du lære mere om belysning? Så meld dig ind i Philips Lighting University i dag, det er helt gratis! Vi har udviklet et grundforløb om belysning og LED, specifikt designet til el-installatører og elektrikere. Belysningstræningen foregår online med video og afsluttes med en test, hvorefter du modtager dit certifikat.

POT Detail

Tilmeld dig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at forblive opdateret!

Find en forhandler

Find din nærmeste forhandler eller partner.

Kontakt os

Har du nogen spørgsmål? Kontakt os endelig.

Læs mere

Produkter & Værktøjer

Vores formål er at gøre det nemt for dig at drive din forretning. Derfor har vi samlet en komplet serie af LED-armaturer og LED-lyskilder. De er alle nemme at installere og udvælge. Vi har samlet alle værktøjer og information du har brug for, et sted.

Installation

I tvivl om hvordan du skal installere vores produkter? Se installationsvideoerne for CoreLine LED-armaturer og vores LED-lysrør.