Intet valg eller

ingen begrænsninger?

LED-belysning til ethvert behov fra verdens førende inden for belysning.

Find præcist hvad du søger med verdens mest omfafttende sortiment af LED-belysning.

Stylish and affordable LED luminaires for every space

Coreline LED-armaturer

Et bredt udvalg af LED-armaturer i høj kvalitet, som man har råd til

CoreLine-serien tilbyder 1:1-erstatninger for konventionel belysning med en levetid på 50.000 timer eller mere. Produkterne er stilfulde, nemme at installere og i en overkommelige prisklasse.

The perfect ambience with LED lamps

LED-lyskilder
Our extensive high end range of MASTER LED lamps contribute to delivering high quality light. For your office or hotel lobby, our lamps provide you with consistent color, high performance.

LED-lyskilder til alle applikationer

Vores omfattende kvalitetsserie af MASTER LED-lyskilder medvirker til at levere lys i høj kvalitet. Vores lyskilder giver dig ensartet farve, høj ydelse lige fra kontoret til lobbyen på et hotel.

Our extensive high end range of LED lamps contribute to delivering high quality light. For your office or hotel lobby, our lamps provide you with consistent color, high performance.Our extensive high end range of LED lamps contribute to delivering high quality light. For your office or hotel lobby, our lamps provide you with consistent color, high performance.Our extensive high end range of LED lamps contribute to delivering high quality light. For your office or hotel lobby, our lamps provide you with consistent color, high performance.Our extensive high end range of MASTER LED lamps contribute to delivering high quality light. For your office or hotel lobby, our lamps provide you with consistent color, high performance.
Our extensive high end range of MASTER LED lamps contribute to delivering high quality light. For your office or hotel lobby, our lamps provide you with consistent color, high performance.
Immediate savings with easy-to-fit tubes

LED-lysrør

Det rigtige LED-rør - hver gang

Fra kontorer til detailhandlen og parkeringsanlæg til industrien: Hver kunde har sine egne unikke krav til belysningen. Fra optimeret energieffektivitet til det højeste lysudbytte til selv de mest krævende anvendelser.

Lighting Design Support

Support til belysningsdesign

Uanset om det handler om at vinde flere projekter, eller fordi du vil forbedre dine belysningsdesigns, så har vi en række værktøjer og downloads du kan bruge til at forbedrede dine resultater.

Casestudier

Sedgemoor District Council

En lysere fremtid for kontrer

Se hvordan belysning skaber et bedre arbejdsmiljø i Sedgemoor District Council

Verhoef Access Technology

Massere af fordele ved
MASTER LED-rør

MASTER LED-rør var det rigtige vælg for Verhoef Access Technology

Dansk Supermarked

53 % øget energibesparelse med MASTER LED-rør

MASTER LED-rør var det rigtige valg for Dansk Supermarked.

Tilmeld dig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at forblive opdateret!

Find en forhandler

Find din nærmeste forhandler eller partner.

Kontakt os

Har du nogen spørgsmål? Kontakt os endelig.

Læs mere

Hverdagens helte

Du er professionel, når det kommer til belysning. Ikke amatør eller en med en hobby; du er en sagkyndig installatør. Uanset om du monterer belysning på en fabrik, skole eller i et hjem, har du den rette ekspertise, evner og erfaring til at levere det rigtige produkt - hver gang. Der er derfor, at folk overlader en af de vigtiste ting i livet til dig: Lys.

Mød andre el-installatører

Installation

I tvivl om hvordan du skal installere vores produkter? Se installationsvideoerne for CoreLine LED-armaturer og vores LED-lysrør

Se hvordan du installerer