Gætværk eller

ekspertise?

Se hvordan du installerer vores produkter

Philips er her for dig, vi er din partner når det kommer til belysning. Nedenfor kan du se hvordan du trin for trin, installerer vores LED-armaturer i CoreLine-serien og hvad du skal huske på når du installerer vores LED-lysrør.

Coreline

Oversigt over Coreline-serien

Coreline Panel installationsvideo

Coreline Skinnesystem installationsvideo

Coreline Vandtæt installationsvideo

Coreline Indbygget installationsvideo

Coreline Downlight installationsvideo

Coreline High-bay installationsvideo

Coreline Påbygget installationsvideo

Coreline slim downlight installationsvideo

Coreline væg- og loft rund installationsvideo

Coreline væg og loft oval installationsvideo

Coreline grundarmatur

Coreline projector skinnespot installationsvideo

Coreline projector påbygningsspot installationsvideo

Coreline indbygningsspot installationsvideo

Coreline tempo installationsvideo

LED-lysrør

Hvorfor skal man bruge Philips MASTER LED-rør til Kontorer?

MASTER LED-rør installation (til eletronisk HF-forkobling)

MASTER LED-rør installation (til elektro-magnetisk forkobling)

Oversigt over Philips MASTER LED-rør T5

Tilmeld dig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at forblive opdateret!

Find en forhandler

Find din nærmeste forhandler eller partner.

Kontakt os

Har du nogen spørgsmål? Kontakt os endelig.

Læs mere

Real Pros, real quality

Hverdagens helte

Du er professionel, når det kommer til belysning. Ikke amatør eller en med en hobby; du er en sagkyndig installatør. Uanset om du monterer belysning på en fabrik, skole eller i et hjem, har du den rette ekspertise, evner og erfaring til at levere det rigtige produkt - hver gang. Der er derfor, at folk overlader en af de vigtiste ting i livet til dig: Lys.

Products & Tools

Produkter & Værktøjer

Vores formål er at gøre det nemt for dig at drive din forretning. Derfor har vi samlet en komplet serie af LED-armaturer og LED-lyskilder. De er alle nemme at installere og udvælge. Vi har samlet alle værktøjer og information du har brug for, et sted.