Værktøjer og litteratur

Support til dine belysningsprojekter

Philips har en lang række værktøjer, der kan hjælpe med alle dine belysningsprojekter. Uanset hvilke krav der stilles, fra individuel husbelysning til storstilet industriel belysning og alt derimellem, har vi et værktøj, der opfylder dine behov.

Med lyssimuleringssoftware såsom vores plugins til DIALux, Relux og Autodesk 3ds MAX design kan du designe den helt rigtige belysning. Du kan også vælge vores mobilapps, der er designet til at give al den information, du har brug for, mens du er på farten. Og vores onlineproduktkatalog beskriver hele Philips sortimentet, så du kan være sikker på, at du finder et produkt, der opfylder dine behov.

Belysningssimuleringssoftware

Plug-in til DIALux, Relux og 3ds Max

Download her dine seneste belysningssoftwareplug-ins til DIALux, Relux og 3ds Max design. Og gør det meget nemmere for dig selv at finde det rigtige armatur til dit belysningsprojekt.

Revit biblioteket

Hos Philips stræber vi efter at støtte dig på den bedst mulige måde. De Revit filer, vi tilbyder, er udviklet med henblik på fleksibilitet. Vi har gjort vores modeller skalerbare og tilføjet de nødvendige egenskaber for at tilpasse modellen til dine egne behov.

Udendørs armaturer 3D-bibliotek

Download her de seneste 3D dwg-filer fra vores portefølje af udendørs armaturer. Du kan nemt uploade disse filer i din 3D-softwareprogram for at skabe bylandskabsvisualiseringer til dit udendørs projekt.

Værktøjer

Vores mobilapps

HUE forbrugerbelysning
Servicekode-app

Mini300 LED PC-app

En bevægelsesdetektor kombineret med en dagslyssensor muliggør yderligere energibesparelser. Vores Mini300 LED PC-app giver brugerne kontrol på måder, der simpelthen ikke er mulige med andre armaturer.

HUE forbrugerbelysning
Servicekode-app

Servicekode

LEDificering i udendørs belysning er en voksende trend på grund af LED-teknologiens høje lyskvalitet og energieffektivitet. Men vedligeholdelsen af LED-armaturer er mere kompleks end konventionelle løsninger. Det kræver forskellige kompetencer og processer. Alligevel øges presset for hurtig fejlfinding og reparation på grund af sikkerhed og effektivitet.

For at kunne identificere alle individuelle produkter er servicekoden, der er et entydigt QR-baseret identifikationssystem, placeret på alle næstegenerations Philips-armaturer, -stænger og -kasser, de leveres i.

Download Philips servicekode-appen i dag, og begynd at få sportsinformation og -service!

Er du blevet inspireret?

Kontakt os

Kontakt vores lokale kontaktcenter for at få svar på spørgsmål eller forespørgsler.

Find forhandler

Find ud af, hvor du kan købe vores produkter fra en nærliggende distributør eller partner.