Plug-in til DIALux, Relux og 3ds Max design

Download de nyeste plug-in'er til belysningssoftware til DIALux, Relux og 3ds Max design her. Og gør det meget nemmere for dig selv at finde det rette armatur til dit belysningsprojekt.

Programmet Philips Product Selector

Vigtigt!! NY VERSION!!

Nyeste version af Philips-armaturdatabase til belysningsplanlægningssoftware (DIALux/Relux/3ds Max design) eller som selvstændigt program:

1. Dette er en international database. Ikke alle produkter i PPS (Philips Product Selector) er nødvendigvis tilgængelige i dit område. Vær opmærksom på det, når du vælger belysningsarmaturer.
  2. Inden du installerer eller opdaterer PPS-databasen (Philips Product Selector), skal du lukke alle de programmer, der bruger PPS, f.eks. DIALux og Relux. Kun i tilfælde af en NY VERSION er det nødvendigt at fjerne den gamle version først via "Start>Indstillinger>Kontrolpanel>Tilføj/fjern software". Når du har downloadet den nye version, skal du pakke .zip-filen ud, idet du bevarer mappestrukturen, og derefter eksekvere filen setup.exe.
Soundlight Comfort er løsningen. Denne innovative teknologi, der er udviklet af Philips og Ecophon, optager unødvendig lyd og giver et ensartet, vedvarende lys. Og takket være LED-teknologien er den også energieffektiv.
Soundlight Comfort er løsningen. Denne innovative teknologi, der er udviklet af Philips og Ecophon, optager unødvendig lyd og giver et ensartet, vedvarende lys. Og takket være LED-teknologien er den også energieffektiv.
Soundlight Comfort er løsningen. Denne innovative teknologi, der er udviklet af Philips og Ecophon, optager unødvendig lyd og giver et ensartet, vedvarende lys. Og takket være LED-teknologien er den også energieffektiv.
Soundlight Comfort er løsningen. Denne innovative teknologi, der er udviklet af Philips og Ecophon, optager unødvendig lyd og giver et ensartet, vedvarende lys. Og takket være LED-teknologien er den også energieffektiv.
Soundlight Comfort er løsningen. Denne innovative teknologi, der er udviklet af Philips og Ecophon, optager unødvendig lyd og giver et ensartet, vedvarende lys. Og takket være LED-teknologien er den også energieffektiv.

Philips Revit-filer

Revit-filerne, som vi tilbyder, er udviklet med henblik på fleksibilitet. Vi har gjort vores modeller skalerbare og tilføjet de egenskaber, der er nødvendige for at tilpasse modellen til dine egne behov.

Revit-biblioteket

Color Kinetics Revit-bibliotek

Soundlight Comfort er løsningen. Denne innovative teknologi, der er udviklet af Philips og Ecophon, optager unødvendig lyd og giver et ensartet, vedvarende lys. Og takket være LED-teknologien er den også energieffektiv.
Soundlight Comfort er løsningen. Denne innovative teknologi, der er udviklet af Philips og Ecophon, optager unødvendig lyd og giver et ensartet, vedvarende lys. Og takket være LED-teknologien er den også energieffektiv.
Soundlight Comfort er løsningen. Denne innovative teknologi, der er udviklet af Philips og Ecophon, optager unødvendig lyd og giver et ensartet, vedvarende lys. Og takket være LED-teknologien er den også energieffektiv.
Soundlight Comfort er løsningen. Denne innovative teknologi, der er udviklet af Philips og Ecophon, optager unødvendig lyd og giver et ensartet, vedvarende lys. Og takket være LED-teknologien er den også energieffektiv.
Soundlight Comfort er løsningen. Denne innovative teknologi, der er udviklet af Philips og Ecophon, optager unødvendig lyd og giver et ensartet, vedvarende lys. Og takket være LED-teknologien er den også energieffektiv.
Philips-anbefaling til belysningsapplikation & simuleringssoftware:

Plug-in til Philips-lyskilder

Vigtigt!!

Nyeste version af Philips-lyskildedatabase til belysningsplanlægningssoftware (DIALux) eller som selvstændigt program:

1. Dette er en international database. Ikke alle lyskilder i PLP (Philips Lamps Plug-in) er nødvendigvis tilgængelige i dit område. Vær opmærksom på det, når du vælger lyskilder.
  2. Hvis du vil udføre installationen, skal du blot eksekvere den downloadede installationsfil. Efter installationen skal du starte programmet og bruge knappen til opdatering for at modtage den nyeste database, som er tilgængelig.
Soundlight Comfort er løsningen. Denne innovative teknologi, der er udviklet af Philips og Ecophon, optager unødvendig lyd og giver et ensartet, vedvarende lys. Og takket være LED-teknologien er den også energieffektiv.
Soundlight Comfort er løsningen. Denne innovative teknologi, der er udviklet af Philips og Ecophon, optager unødvendig lyd og giver et ensartet, vedvarende lys. Og takket være LED-teknologien er den også energieffektiv.
Soundlight Comfort er løsningen. Denne innovative teknologi, der er udviklet af Philips og Ecophon, optager unødvendig lyd og giver et ensartet, vedvarende lys. Og takket være LED-teknologien er den også energieffektiv.
Soundlight Comfort er løsningen. Denne innovative teknologi, der er udviklet af Philips og Ecophon, optager unødvendig lyd og giver et ensartet, vedvarende lys. Og takket være LED-teknologien er den også energieffektiv.
Soundlight Comfort er løsningen. Denne innovative teknologi, der er udviklet af Philips og Ecophon, optager unødvendig lyd og giver et ensartet, vedvarende lys. Og takket være LED-teknologien er den også energieffektiv.
Spørg din lokale repræsentant, om Calculux Area fås i dit område.

Kontakt os

Virksomheder med spørgsmål til vores professionelle belysningssystemer bedes bruge denne formular

Brug vores detaljerede formular til uddybende spørgsmål