Lyse ideer
til din virksomhed

Rådgivning

Jeres belysningssystem fungerer som et vigtigt medlem af teamet. Find ud af, hvor godt det klarer sig med Philips Lightings rådgivning. Vores konsulenter vil analysere effektiviteten af jeres system samt afgrænse punkter med plads til forbedring og rapportere, hvad I ville få ud af en opgradering.

 

Er I på udkig efter idéer til, hvordan belysning kan forbedre jeres miljø? Fra en enkel, dekorativ belysning til byfornyelse – med Philips' services får I rådgivning om, hvilke muligheder der bedst opfylder jeres behov.

 

Tre forretningsfolk diskuterer

Energitjek

 

Jeres belysningssystem kan være dyrere, end I regner med – og ikke kun hvad angår den månedlige elektricitetsregning. Vi tilbyder ekspertvurderinger, der beregner, hvor meget strøm jeres belysning bruger, hvad den koster jer og hvor meget CO2, den udleder.

 

Derefter kan vi beregne, hvor store besparelser der ville kunne opnås med en opgradering, og hvordan belysning kan bruges til at forbedre trivslen i jeres bygning. De grundige belysningstjek afklarer også, hvad det vil kræve at implementere ændringerne.

 

Med de konkrete fakta og tal, der udarbejdes ved dette tjek, vil I være godt rustet til at vælge den bedste løsning for jeres virksomhed.

Forretningsfolk, der kigger på et whiteboard

Realisering af kreative idéer 

 

Næste generation af belysning kan gøre underværker for virksomheden – og optimeret energieffektivitet er kun toppen af isbjerget. Kreativ belysning kan støtte eller bidrage til at øge produktiviteten, sikre større indtjening, gøre jeres bygning til en seværdighed og meget mere.

 

Philips er klar til at føre inspirerende idéer ud i livet.

Forretningsfolk, der drøfter et projekt på et bord

Vi hjælper jer med at gøre planen til virkelighed 

 

Beslutningen om, hvilket belysningskoncept I ønsker, er kun et skridt på vejen. I skal derefter beslutte, hvordan I vil gennemføre det. Vores konsulenter hjælper jer med at udarbejde en plan, der er skræddersyet til jeres virksomhed.

Mand, der arbejder på sit kontor.

Hjælp til at overbevise kollegerne 

 

Vores konsulenter hjælper med at udarbejde en klar og overbevisende forretningsplan baseret på værdien af investeringen. I vil kunne redegøre for projektets fordele i detaljer og det arbejde, det kræver at gennemføre det.  

 

Vi kan i øvrigt fortælle, at Philips også kan hjælpe med at styre og finansiere opgraderingen. Med Philips' projektservices og Lighting Capital-services bliver investeringen minimal, hvad angår tid, besvær og cashflow – eller helt unødvendig.

 

Casestudier

Kontakt os

 

Virksomheder med spørgsmål til vores professionelle belysningssystemer bedes bruge denne formular

 

Brug vores detaljerede formular til uddybende spørgsmål