Lyse ideer
til din virksomhed

Projektservices

Det kan være lidt af en udfordring at installere et nyt belysningssystem. Med Philips Lightings projektservices får du hjælp til at gøre det hurtigt, omkostningseffektivt og med minimale driftsforstyrrelser. Vi sørger for at styre hele projektet, så du ikke behøver at koordinere de mange forskellige leverandører, entreprenører og transportfirmaer. Hvis du allerede har etableret et team, samarbejder vi med dem for at sikre, at alt forløber efter planen.
Mennesker rundt om et bord, der drøfter et projekt

Projektstyring

 

Uanset hvor meget vi er involveret i projektet, hjælper vores projektledere dig med at realisere dine ideer på tegnebrættet så problemfrit som muligt.

En rådgiver og en medarbejder drøfter et projekt

Installation af dit system

 

Korrekt installation af et belysningssystem kan være den mest kritiske del af et projekt. Det er afgørende, at udstyret er klargjort rigtigt, monteret omhyggeligt og kontrolleret grundigt, hvis det skal fungere præcis som forventet. Når du lader Philips installere dit belysningssystem, er du garanteret, at det fungerer og er driftssikkert i mange år.

 

Der findes mange gode virksomheder, som kan installere dit udstyr, men ingen forstår Philips-produkter helt så godt som os. Derfor tilbyder vi også separate installationspartnerskaber til alle slags belysningsprojekter. Og hvis du allerede har indgået et samarbejde med en foretrukken installatør, kan vi udføre professionelt og venligt tilsyn.

Mennesker rundt om et bord, der drøfter et projekt

Integration og programmering

 

Hvis dit projekt stiller særlige krav, der falder uden for normale belysningsaktiviteter, kan vi hjælpe. Vores teknikere kan f.eks. integrere din belysning med varmeanlæg, musikanlæg, visuelle paneler og mange andre medier. På dette område kan vi også tilbyde hjælp fra en række fagfolk. Vi kan f.eks. skræddersy styringssoftware, hvis dette ikke medfølger fra leverandøren af udstyret.

 

BEMÆRK: Nogle services er måske ikke tilgængelige i alle lande. Spørg din lokale Philips-repræsentant.

Casestudier

Kontakt os

 

Virksomheder med spørgsmål til vores professionelle belysningssystemer bedes bruge denne formular

 

Brug vores detaljerede formular til uddybende spørgsmål