Flere brands fra

Få den perfekte løsning
i form af en skræddersyet belysningsplan

Tjenesteydelser til erhvervslivet

Større viden om belysning og skræddersyet belysningsdesign

tjenesteydelser inden for professionel belysning – design af belysningsløsninger

Vurderings- og designrelaterede tjenesteydelser

 

En effektiv belysningsløsning forudsætter en effektiv plan, og for at hjælpe dig med at træffe den rette beslutning starter Philips' eksperter med at vurdere, hvor godt dit aktuelle belysningsudstyr matcher dit belysningsbehov. Vi foretager en detaljeret ekspertvurdering af virksomheden, anlægget eller det konkrete projekt, og på grundlag af de indsamlede data udarbejder vi en optimeret belysningsløsning, som lever op til dine krav – både her og nu og i fremtiden.

Konsulenttjenester fra Philips Lighting

Konsulenttjenester

 

Selv om man har helt styr på, hvad man gerne vil opnå med sin belysningsløsning, er det langt fra sikkert, at man ved, hvordan opgaven skal løses i praksis. I samarbejde med eksperter fra Philips' afdeling for konsulenttjenester udarbejder vi en langsigtet og omkostningsbesparende belysningsplan, og det kan være alt lige fra en simpel LED-eftermonteringsløsning til en helt ny installation. Vi hjælper dig også med at udarbejde en forretningsidé og foreslår forskellige finansieringsmodeller, så du kan frigøre likvide midler til dine primære forretningsaktiviteter.

 

Når du har fastlagt prioriteringer og mål for den nye belysningsinstallation, hjælper en ekspert fra vores afdeling for konsulenttjenester dig med de mere specialiserede opgaver, som bl.a. omfatter implementering af en detaljeret plan med hensyn til brugeroplevelsen, visualiseringer af den endelige installation og modeller.

Casestudie

Sørnes-tunnellen

Høj lyskvalitet i kraft af professionelle tjenesteydelser med hensyn til planlægning og design

 

Takket være strømlinet projektplanlægning, systemdesign og idriftsættelse er det lykkedes Philips at implementere et fuldt integreret belysningskoncept i form af et adaptivt LED-belysningssystem i den 236 meter lange Sørnes-tunnel i Ålesund i Norge.

Har du spørgsmål eller forslag?

Du er altid velkommen til at kontakte os –
vi ser frem til at høre fra dig!