You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website

Philips Lighting:
Lys meget mere end belysning

Om os

Philips har revolutioneret belysning i over 125 år. Vi var pionerer i den revolutionerende udvikling af elektrisk lys og LED og er nu førende inden for intelligente belysningssystemer. Vores indgående forståelse af, hvordan belysning påvirker mennesker positivt, giver os mulighed for at tilbyde innovationer, der øger vores kunders forretningsmæssige værdi. Vi tilbyder store belysningsoplevelser, som får mennesker til at føle sig sikre, godt tilpas, fokuserede, fyldt med energi og underholdt.

 

Philips Lighting er førende inden for den løbende udvikling af forbundne belysningssystemer og services. Ved at udnytte Internet of Things (IoT) forvandler vi bygninger, byrum og boliger. For at øge energieffektiviteten og administrere arbejdsmiljøer på en mere miljøvenlig måde. For at gøre byerne mere sikre og lydhøre. For at bidrage til vores heling og forbedre vores velvære. Og for at skabe helt nye oplevelser i hjemmet.

 

På den måde gør vi lys til meget mere end bare belysning, og vi bidrager til at forbedre den måde, som verden fungerer og mennesker lever på.

 

Se, hvordan Philips Lighting gør lys til meget mere end bare belysning

Revolutioneret belysning i over 125 år

Til forbrugere
 

Med forbundet belysning har du flere muligheder end bare belysning. Når belysningssystemet er en del af Internet of Things, bliver det intelligent. Det gør dit hjem mere sikkert, hyggeligere og bedre tilpasset dine daglige rutiner og er med til at gøre de særlige øjeblikke endnu bedre.
Afspil video

Til fagfolk
 

I dag kan belysningssystemer gøre meget mere end bare belyse. Med evnen til at transportere alle former for information er belysningssystemer blevet en del af Internet of Things. Ved at bruge belysningsinfrastrukturen kan vi forbinde ting for at gøre dem intelligente og mere nyttige. For at gøre byerne mere sikre og lydhøre. For at øge energieffektiviteten og administrere bygninger på en mere miljøvenlig måde. For at gøre butiksbesøg mere inspirerende. Og fordi belysning er overalt omkring os, opstår der grænseløse muligheder for at forbedre den måde vi fungerer og lever på.

Til investorer
 

Vores gode selskabsledelse, vores forretningsprincipper og vores bæredygtighedspolitik er klart definerede for at sikre integritet og gennemsigtighed i vores aktiviteter og over for vores partnere.

Find ud af mere om, hvordan vores forbundne belysningssystemer gavner vores kunder

At være grøn - og ansvarlig

Klog forretning handler ikke kun om overskud – der handler også om at være grøn, bæredygtig og ansvarlig. Det drejer sig om at afbalancere de krav, der eksisterer i dag, med tanke for morgendagens behov.

 

Vores bæredygtighedsprogrammer afspejler denne holdning ved at arbejde for at mindske vores virksomheds påvirkning af miljøet og samtidig forsøge at forbedre folks liv – både inden for vores egen organisation og i verden uden for vores dør.

Philips Belysning Bæredygtighed

Tag med på vores rejse

Philips Lighting er kendt for sine innovative produkter, der har forbedret livet for milliarder af mennesker. Vi er stolte af at skabe banebrydende produkter og teknologier, der ændrer den måde, vi lever på.

 

Vi inviterer dig til at deltage i denne revolutionerende rejse og hjælpe os med fortsat at gøre en forskel i folks liv.

Philips Belysning Tag med på vores rejse