Robust løsning til en overkommelig pris

HF-Selectalume II for PL-T/C Strain Relief

HF-Selectalume II for PL-T/C Strain Relief

HF-Selectalume II for PL-T/C Strain Relief

  • Robust løsning til en overkommelig pris

    • HF-SII 2x18/26W PL-T/C/T5c-serien udmærker sig ved en robust konstruktion og lever op til EMC-kravene, den indre sikkerhed samt kravene om temperaturbeskyttelse
    • Automatisk genstart (efter spændingsfald eller udskiftning af lyskilde) sikrer problemfri drift og udskiftning af lyskilde (gælder kun forkoblinger med to lyskilder)
    • DC-nøddrift i overensstemmelse med IEC/EN 60598-2-22- regulativet for armaturer (gælder kun forkoblinger med to lyskilder)
    • Integreret klemmedæksel og trækaflastning

Videos

[trigger to render Video Gallery]

Images

Oplysninger om produktserie

HF-Selectalume II er den mest omkostningsbesparende, driftsikre, slanke og prismæssigt overkommelige løsning med lysstofrør. Den har en yderst effektiv teknologi, der giver energibesparelser, systemfleksibilitet og uovertruffen ydelse.Den omkostningsbesparende HF-Selectalume II PLTC SR har en robust konstruktion, der overholder alle relevante internationale sikkerheds- og ydelsesstandarder. HF-S II-trækaflastningen er primært optimeret til PL-T/C-lyskilder.HF-Selectalume II er beregnet til brug sammen med armaturer til indendørs belysning, f.eks. spots, downlights og indbyggede armaturer, som primært bruges på kontorer, i detailhandlen, i industrien, på hoteller og restauranter samt en række andre steder.

Egenskaber

I overenstemmelse med CE- og ENEC-direktiverne (gælder kun forkoblinger med to lyskilder)
Robust konstruktion – levetid på over 70.000 timer ved Ta = 50 ˚C og over 50.000 tryk på tænd/sluk-knappen på én lyskilde (gælder kun forkoblinger med to lyskilder)
Energiklasse: A2
Aktiv strømkorrektion sikrer et konstant lysudbytte, uafhængigt af netspændingsudsving (gælder kun forkoblinger med to lyskilder)

Anvendelsesområder

Indendørs belysning i erhvervsbygninger, f.eks. detailbutikker, kontorbygninger, supermarkeder, hoteller, nærbutikker og industribygninger med lange driftstider (f.eks. i korridorer)
I armaturer i beskyttelsesklasse I og II, f.eks. spots, downlights og indbyggede armaturer
Egnet til brug sammen med bevægelsesdetektionssystemer såsom Philips OccuSwitch eller på steder, hvor lyset tændes/slukkes hyppigt (gælder kun forkoblinger med to lyskilder)