ActiLume Wireless

    • Maksimal fleksibilitet uden ekstra udgifter til ledningsføring.
    • Forskellige typer af sensorer kan anvendes til at skabe maksimale energibesparelser ved hjælp af dæmpning af belysningen, når en person forlader arbejdspladsen, og slukning af lyset når alle personer har forladt området.
    • Fjernbetjeningen kan bruges til manuelt at indstille lyset efter behov.
    • Giver installationsvenlige og energibesparende løsninger.

Videos

[trigger to render Video Gallery]

Images

Oplysninger om produktserie

ActiLume Wireless 1-10 V-systemet kan samarbejde med OccuSwitch Wireless-enheder.Trådløse armaturer med ActiLume Wireless 1-10 V-systemet deler informationer om tilstedeværelsesregistrering og slukker når ingen sensorer registrerer bevægelse.ActiLume 1-10 V-sensoren giver dagslysbesparelse til de sammenkoblede trådløse enheder. Dagslysreguleringen bliver ikke videresendt over det trådløse netværk.I et trådløst netværk er det muligt at oprette forskellige zoner med trådløse enheder. Man kan skabe scener på tværs af disse zoner, og de kan så genkaldes med den trådløse fjernbetjening.

Egenskaber

Med ActiLume Wireless 1-10-systemet kan armaturer nemt forbindes med hinanden, så de danner ét system, uden dyre kabeludgifter/tab af fleksibilitet, som der kan være brug for på et senere tidspunkt.
Det trådløse netværk er baseret på ZigBee-standarden. ZigBee danner et robust, sikkert og finmasket netværk, som understøtter kommunikation med lav datahastighed, hvilket sikrer lang batterilevetid for batteridrevne enheder.
Et netværk kan udvides til at omfatte andre enheder fra OccuSwitch Wireless-serien (OSW). OccuSwitch Wireless-serien består af en relæenhed og en serie af sensorer.
Der kan forbindes op til 16 trådløse enheder i et trådløst netværk.
Funktionerne fra ActiLume 1-10 V-sensoren er: Justering af lysniveau inden for et område på fra 1/3 til 3, tidsforsinkelse for sluk på mellem 1 og 30 minutter, samt aktivering af 100 timers indkøring.
Individuel overstyring via hjælp af Touch & Dim-funktionen via eksternt tryk eller med trådløs fjernbetjening.

Anvendelsesområder

ActiLume Wireless systemet er designet til mange forskellige indendørs anvendelsesformål.
Downloads
Informationspjecer
Visuelle elementer