Oplysninger om produktserie

AntumbraButton iColor Keypad er en kompakt, selvstændig belysningscontroller for intelligent RGB og intelligent LED-belysningsløsninger til hvidt lys fra Philips Color Kinetics. Den vægmonterede controller udløser op til seks lysshows med et enkelt tryk på en knap. PoE-teknologi (Power over Ethernet-teknologi) eliminerer behovet for en separat strømkilde, hvilket giver større frihed i forbindelse med placering, større pålidelighed og en nemmere installation.

Benefits

Udløs op til seks forskellige lysshows
Elegant, moderne design, der kan tilpasses
PoE-overholdelse betyder, at ét Ethernet-kabel giver både data og strøm

Egenskaber

• Seks integrerede effekter og op til seks konfigurerbare shows – Antumbra iColor Keypad bruger integrerede belysningseffekter, og der er dermed ikke brug for en ekstern datakilde. Du kan bruge Antumbra iColor Keypad Effect Manager-konfigurationssoftwaren til at vælge mellem seks forskellige efekter og justere indstillinger såsom farve, hastighed og lysstyrke efter dine ønsker. Gem op til seks sæt af effekter og visninger som shows. Hent shows med et enkelt tryk på en knap.
• Felteffektteknologi – brugergrænsefladen registrerer en bruger, der nærmer sig, og "vågner" med en belysningseffekt a la vægvask for at opfordre til interaktion. En intern lyssensor måler omgivelsesbelysningen og justerer vægvaskeffekten i henhold hertil.
• Leveres som to komponenter – anvendelsesmodulet indeholder skiltebånd, kant, basis- og monteringsplade, som kan blandes og matches, så det passer til udsmykningen. iColor Communication-modulet indeholder alle de logiske funktioner og netværksfunktioner og er forudprogrammeret, hvilket giver mulighed for indkøring, så modulet kan bruges, før indstillingerne er færdige.
• Fingerdæmpning og til/fra-styring – justerer nemt og enkelt lysstyrken af de tilsluttede lamper fra 0-100 % eller tænder/slukker for dem.
• Mulighed for at vælge flere sprog og forskellige ikonetiketter – sproget for skiltebåndsetiketterne kan være enten engelsk, arabisk eller kinesisk. En gruppe af alment kendte ikoner bygger bro over sprogbarriererne, hvilket kan være særligt nyttigt ved anvendelse på hoteller og restauranter.
See all products
Downloads
Informationspjecer
Visuelle elementer
  • Marker et produkt for at tilføje det
     
  • Marker et produkt for at tilføje det
     
  • Marker et produkt for at tilføje det
     
Marker et produkt for at tilføje det

Kontakt os

 

Tag fat i vores lokale kontakt center, hvis du har spørgsmål eller forespørgsler

Find retailer eller partner

 

Se her hvor du kan købe vores produkter gennem en distributør eller partner i nærheden af dig

Fandt du ikke hvad du ledte efter?
Måske kan disse links hjælpe dig