Assymetrisk armatur til indendørs brug der giver et lineært, solidt og hvidt lys

EvenBalance Essential White Powercore

EvenBalance Essential White Powercore

EvenBalance Essential White Powercore

  • Assymetrisk armatur til indendørs brug der giver et lineært, solidt og hvidt lys

    • Assymetrisk armatur til indendørs brug der giver et lineært, solidt og hvidt lys
    • Asymmetrisk optisk design giver en præcis styring af lyset
    • Flere farvetemperaturer tilgængelige for anvendelser, der kræver varmt, neutralt eller farvet hvidt lys

Videos

[trigger to render Video Gallery]

Images

Oplysninger om produktserie

EvenBalance Essential White Powercore er et kompakt indendørs lineært armatur, som er velegnet til belysnings- og effektlysanvendelser, hvor et ensartet lys er afgørende. Den fremadrettede assymetriske optik giver en ensartet belysning, som er førende i branchen. To strålespredninger: Belysning og effektlys, to længder: 305 mm (1 fod) og 1219 mm (4 fod), og mulighed for kontinuerligt at rotere armaturet op til 180°, hvilket giver en høj grad af fleksibilitet for belysningsdesignere, der anvender EvenBalance Essential White Powercore.

Egenskaber

Ensartet belysning – EvenBalance Essential White Powercore leverer en ensartethedsgrad på mindre end 3:1 på en væg på 3 m (9 fod) med en tilbagerykningslinje på 0,5 m (1,5 fod)
Præcis lysstyring – Asymmetrisk optisk design giver en præcis lysstyring og leverer en bedre og mere ensartet belysning med et lavere strømforbrug end tilsvarende løsninger med fluorescerende asymmetriske reflektorer.
Fremhævet tekstur – Strejfbelysningens strålespredning i EvenBalance eW Powercore fremhæver overfladen på en struktureret væg jævnt ved en tilbagerykningslinje på 50 mm (2 tommer)
Ensartet lys – Belysningens strålespredning er designet til at belyse flade overflader jævnt, f.eks. en elementvæg, med høj lysstyrke, ved hjælp af en tilbagerykningslinje på 150-500 mm (0,5-1,5 fod).

Anvendelsesområder

Indendørsbelysning
Downloads
Informationspjecer
Visuelle elementer