Flere brands fra

Få belysningsdata

og adminstrer dine

forretningsprocesser

 

Citytouch, 
Siegburg

 

Se, hvordan man i Siegburg med et innovativt, databaseret CityTouch-system sætter standarden for effektiv, præcis og fleksibel fjernstyring af belysning.

Lighting asset management with CityTouch workflow app

CityTouch har gjort livet
meget mere

fleksibelt, fordi styringsprocesserne er forenklede og vises transparent.”

 

- Jörg Hartung, direktør hos Street Lighting

hartung

Kundens udfordring

 

I takt med at Siegburg er vokset, er gadebelysning blevet et stadigt vigtigere element i byens offentlige rum. Mange af de master, beslag, lamper og armaturer der var i byen, var forældede og opfyldte ikke kravene til højeffektiv energi, og belysningssystemet havde begrænsede muligheder for transparent og fleksibel indsamling og deling af oplysninger. Det var tid til en forandring.

hartung

Løsningen

 

Den rette løsning var at installere Philips Citytouch. System managers kan bruge Philips CityTouch til at oprette typekataloger, der gør det nemt at vælge ressourcer og tildele dem til individuelle lyspunkter. Typekataloger for master, armaturer, lamper og beslag omfatter alle ofte og for nylig anvendte typer, tekniske oplysninger og andre oplysninger, der kan konfigureres af brugeren. Typekataloger giver brugere af systemet mulighed for hurtigt og nemt at generere og vise detaljerede oplysninger om belysningsspecifikke processer. De gør det også meget hurtigt og nemt at registrere afbrydelser og udføre vedligeholdelsesopgaver, f.eks. udskiftning af lyskilder.

Eftersom alle driftsrelevante processer er betydeligt forenklede og transparente, har CityTouch gjort arbejdsforholdet imellem byen og belysningsleverandøren meget mere fleksibel.

CityTouch

 

CityTouch er et webbaseret belysningssystem, som giver dig mulighed for at styre og overvåge udendørs belysningen i byen via GSM mobilnetværket.

 

Vis systemet

Håndtering af
arbejdsprocesser effektivt

Holdet

Jörg Hartung  

Executive Director, gadebelysning

 

Franz Huhn

Borgmester, Siegburg

 

Relaterede cases