Intelligent gadebelysning i

Los Angeles

CityTouch,
Los Angeles


Se, hvordan man i Los Angeles fjernstyrer mere end 100.000 gadebelysningsarmaturer for at skabe en by, der er bedre at bo i.
90 seconds video about Ed Ebrahimian

Med denne teknologi,

er det så nemt

Vi installerer og fortsætter."

 

- Ed Ebrahimian, direktør i Bureau of Street Lighting, City of Los Angeles

90 seconds video about Ben Ferrari

Kundens udfordring

 

Vedligeholdelse af gadebelysningen har traditionelt været baseret på personer, der gennemgår gaderne om aftenen for at identificere afbrydelser – samt opkald fra borgerne. Afdelingen behandler 40.000 af den slags opkald om året. De havde behov for at finde ny teknologi, som kunne forbedre kundeservicen, øge sikkerheden for borgerne og skabe en mere attraktiv by.

CityTouch safety

Løsningen

 

Ed Ebrahimian valgte Philips CityTouch: “Det bedste produkt til den laveste pris. Valget faldt på det fremtidssikrede CityTouch grundet de utallige fordele: Mulighed for fjernmonitorering, automatiske meddelelser om afbrydelser og andre hændelser, nem installation, nøjagtige belysningsoplysninger samt enkel integration med Los Angeles’ eksisterende systemer.”

CityTouch er en softwareplatform til udendørsbelysning. Den gør det muligt for operatører at overvåge og administrere den offentlige belysningsinfrastruktur. De kan også lagre, visualisere og analysere historiske oplysninger om armaturers ydelse.

cmyk

CityTouch


CityTouch er et webbaseret belysningssystem, som giver dig mulighed for at styre og overvåge udendørsbelysning i din by via GSM-mobilnetværket.

Vis systemet

Holdet

Ed Ebrahimian  

Direktør i Bureau of Street Lighting

Relaterede cases