Robust udførelse
minimerer hærværksudgifter

Gang- og cykelsti,
Aalborg, Danmark

 

Se, hvordan man i Aalborg reducerede risikoen for hærværk og opnåede besparelser.

Sti med Koffer2-armaturer i Aalborg

Folk er meget
glade for

lyset, der opleves som blødt og behageligt."

 

-Harbo Larsen, daglig leder af AK Belysning

Koffer2-armatur

Kundens udfordring

 

I Aalborg ønskede man at imødekomme EU-krav om miljøvenlig belysning og samtidig opnå energibesparelser og forbedret lyskvalitet. Derudover var der et ønske om at minimere udgifter til eftersyn og hærværk af armaturer.

LED-belysning i mørke

Løsningen

 

Koffer2 LED er et funktionelt armatur med et minimalistisk, tidløst design, som passer ind i alle omgivelser og kræver minimal vedligeholdelse.

Elforbruget for det nye Koffer2 LED-armatur er 26 W, hvor de gamle kviksølvarmaturer lå på 89 W. Det giver en besparelse på ca. 75 % i el og CO2-udslip. Samtidig er lyskvaliteten blevet bedre og mere brugervenlig, ligesom lyskildernes levetid nu ligger på ca. 50.000 lystimer mod kviksølvlyskildernes ca. 16.000.

Harbo Larsen, daglig leder af AK belysning, fortæller: ”På grund af armaturets robuste udførelse forventer vi færre udgifter til eftersyn og hærværk, og på sigt skulle LED-lyskildernes lange levetid også gerne nedbringe omkostningerne til den løbende service og vedligeholdelse.”

  • Koffer² LED BGP070
    Koffer² LED BGP070
    Når det drejer sig om veje i beboelsesområder, står kommunerne over for flere udfordringer – de skal både sørge for at folk kan føle sig trygge, og samtidig spare på energien og ho...

Relaterede cases

You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website