Flere brands fra

Robust udførelse
minimerer hærværksudgifter

Gang- og cykelsti,
Aalborg, Danmark

 

Se, hvordan man i Aalborg reducerede risikoen for hærværk og opnåede besparelser.

Sti med Koffer2-armaturer i Aalborg

Folk er meget
glade for

lyset, der opleves som blødt og behageligt."

 

-Harbo Larsen, daglig leder af AK Belysning

Koffer2-armatur

Kundens udfordring

 

I Aalborg ønskede man at imødekomme EU-krav om miljøvenlig belysning og samtidig opnå energibesparelser og forbedret lyskvalitet. Derudover var der et ønske om at minimere udgifter til eftersyn og hærværk af armaturer.

LED-belysning i mørke

Løsningen

 

Koffer2 LED er et funktionelt armatur med et minimalistisk, tidløst design, som passer ind i alle omgivelser og kræver minimal vedligeholdelse.

Elforbruget for det nye Koffer2 LED-armatur er 26 W, hvor de gamle kviksølvarmaturer lå på 89 W. Det giver en besparelse på ca. 75 % i el og CO2-udslip. Samtidig er lyskvaliteten blevet bedre og mere brugervenlig, ligesom lyskildernes levetid nu ligger på ca. 50.000 lystimer mod kviksølvlyskildernes ca. 16.000.

Harbo Larsen, daglig leder af AK belysning, fortæller: ”På grund af armaturets robuste udførelse forventer vi færre udgifter til eftersyn og hærværk, og på sigt skulle LED-lyskildernes lange levetid også gerne nedbringe omkostningerne til den løbende service og vedligeholdelse.”

  • Koffer² LED BGP070
    Koffer² LED BGP070
    Når det drejer sig om veje i beboelsesområder, står kommunerne over for flere udfordringer – de skal både sørge for at folk kan føle sig trygge, og samtidig spare på energien og ho...

Relaterede cases