Design og effektivitet
i skøn forening

Vejbelysning i Esbjerg,

Danmark


Se, hvordan Esbjergs nye hovedvej blev forbedret med energibesparende LED-belysning.
Milewide 2 i Esbjerg

Belysningen har fået
meget ros,

 

især for det høje æstetiske niveau.”

 

Ole Kjærgård, rådgivende ingeniør hos Fredsted Consulting

Hovedvej med MileWide2 LED-armaturer

Kundens udfordring

 

I Esbjerg ville man belyse den nye hovedlandevej og der herskede et ønske om, at æstetik og energibesparelser gik op i en højere enhed.

Hovedvej med MileWide2 LED-armaturer

Løsningen

 

Løsningen blev Philips MildeWide2 LED-armatur, som er udviklet til Philips' energibesparende LEDGINE-teknik, der sikrer nem udskiftning af LED-modulet. Produktionsteknisk repræsenterer armaturet også ekstra lav CO2-udledning. Armaturet er tegnet af Holscher Design og passer med sin stilrene udformning ind i det moderne bymæssige landskab.

 

”Philips var lige blevet klar med det nye, kompakte MileWide2 LED-armatur, som passede godt til projektet, så vi besluttede at teste det i det barske, meget saltholdige miljø ud mod vadehavet,” siger John Kjærsgaard fra Vejdirektoratet. ”Udenfor spidsbelastningerne er der ikke så meget trafik på vejen, og her giver LED-løsningen mulighed for betydelige energibesparelser, fordi el-forbruget generelt er lavt og belysningen kan dæmpes med 50 %”

 

MileWide2, det miljøvenlige og energibesparende LED-armatur, giver et behageligt hvidt lys og resulterer i lavere udgifter til service og materialer pga. lyskildernes lange levetid på 100.000 timer. Samtidig opfylder de ønsket om en smuk vej i komplekse omgivelser.

  • MileWide²
    MileWide²
    Mange kommunale myndigheder har valgt at udnytte fordelene ved moderne udendørsbelysningsløsninger. Blandt disse fordele kan nævnes et mere attraktivt bymiljø samt større komfort o...

Relaterede cases

You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website