Flere brands fra

Design og effektivitet
i skøn forening

Vejbelysning i Esbjerg,

Danmark


Se, hvordan Esbjergs nye hovedvej blev forbedret med energibesparende LED-belysning.
Milewide 2 i Esbjerg

Belysningen har fået
meget ros,

 

især for det høje æstetiske niveau.”

 

Ole Kjærgård, rådgivende ingeniør hos Fredsted Consulting

Hovedvej med MileWide2 LED-armaturer

Kundens udfordring

 

I Esbjerg ville man belyse den nye hovedlandevej og der herskede et ønske om, at æstetik og energibesparelser gik op i en højere enhed.

Hovedvej med MileWide2 LED-armaturer

Løsningen

 

Løsningen blev Philips MildeWide2 LED-armatur, som er udviklet til Philips' energibesparende LEDGINE-teknik, der sikrer nem udskiftning af LED-modulet. Produktionsteknisk repræsenterer armaturet også ekstra lav CO2-udledning. Armaturet er tegnet af Holscher Design og passer med sin stilrene udformning ind i det moderne bymæssige landskab.

 

”Philips var lige blevet klar med det nye, kompakte MileWide2 LED-armatur, som passede godt til projektet, så vi besluttede at teste det i det barske, meget saltholdige miljø ud mod vadehavet,” siger John Kjærsgaard fra Vejdirektoratet. ”Udenfor spidsbelastningerne er der ikke så meget trafik på vejen, og her giver LED-løsningen mulighed for betydelige energibesparelser, fordi el-forbruget generelt er lavt og belysningen kan dæmpes med 50 %”

 

MileWide2, det miljøvenlige og energibesparende LED-armatur, giver et behageligt hvidt lys og resulterer i lavere udgifter til service og materialer pga. lyskildernes lange levetid på 100.000 timer. Samtidig opfylder de ønsket om en smuk vej i komplekse omgivelser.

  • MileWide²
    MileWide²
    Sammen med Holscher Design har vi udviklet MildeWide², som er efterfølgeren til den meget populære MileWide-serie. Takket være det enkle og stilrene design med tilhørende specialde...

Relaterede cases