Flere brands fra

Skabe luksus

med lys

 

Galeries Lafayette,
Paris   

 

Se, hvordan lys skaber en følelse af luksus i Galeries Lafayette i Paris.

Philips-belysning til detailhandlen skaber en luksuriøs atmosfære i Galeries Lafayette i Paris.

Forretningens
kuppel

er epicentret for de bølger, der slår hen over loftet, som om himlen var et hav".
Et nærmere blik på loftet
Philips-belysningsløsninger til detailhandel

Kundens udfordring

 

Galeries Lafayette er et fint parisisk stormagasin. Virksomheden, der startede som en lille herreekviperingsforretning i 1895, er vokset til en verdensberømt kæde af luksusstormagasiner. Da flagskibsforretningen i Paris ønskede at forbedre sin belysning, bad man Philips om hjælp.  

Unikke belysningsløsninger til modeforretninger fra Philips

Løsningen

 

Renoveringen af Galeries Lafayette indebar belysning af et samlet areal på 2000 m2. For at tilføje forretningen en fornemmelse af luksus installerede vi eW Cover Powercore-loftslysarmaturer, hvoraf størstedelen er i varm hvid 3200 K, og nogle er i kølig hvid 6500 K.

 

Disse armaturer skaber en rolig og harmonisk atmosfære i forretningen. I kuplen i loftet bruges lyset til at skabe en effekt af bølger, der slår hen over loftet. Skyggerne danner en fascinerende vekselvirkning af lys og skygge, som øger forretningens pragt og elegance.

 

LED-armaturernes lave strømforbrug giver store besparelser sammenlignet med traditionelle lyskilder. Det var muligt at tilslutte systemet direkte til det eksisterende 230 V-net, hvilket lettede installationen.

  • eW Cove QLX Powercore
    eW Cove QLX Powercore
    eW Cove QLX Powercore repræsenterer næste generation inden for lineær LED-lysrendebelysning af høj kvalitet. Dette diskrete og elegante armatur, som fås til en overkommelig pris, g...

Relaterede cases