Højtflyvende
arbejdspladser

Olympic House,
Manchester Airport,
Storbritannien

 

Se, hvordan energibesparende belysning giver kontorerne i Manchester Airport et løft.

Mødelokalet i Manchester Airport Olympic House oplyst af Philips' LED-kontorbelysning.

Den nye belysning
har medvirket

til en stor forvandling, og vi har fået meget positiv feedback fra personalet, efter at den er blevet installeret. Philips leverede et godt stykke arbejde ved at leve op til de meget korte leveringstider og gav os en virkelig god service igennem hele projektet.”

 

-Gavin Taylor, seniorprojektleder hos MAG

Korridoren i Manchester Airport Olympic House oplyst af Philips' LED-kontorbelysning.
Korridoren i Manchester Airport Olympic House oplyst af Philips' LED-kontorbelysning.

Kundens udfordring

 

Manchester Airport Group (MAG) har gennemgået en større renovering på hovedkontoret. De havde et ønske om at modernisere arbejdspladserne og mindske CO₂-udslippet, så derfor kontaktede de Philips Lighting for at få hjælp.

Løsningen

 

MAG er vant til stramme tidsplaner og krævede en hurtig løsning. Philips sprang til med partnerne Newey & Eyre og arbejdede hårdt på at sikre, at de nye armaturer kunne leveres hurtigt.

 

LED-kontorbelysning blev hurtigt bragt om bord. De indbyggede PowerBalance-armaturer giver et forfriskende lys på kontorområder i åbent plan, hvilket medvirker til produktivitet på arbejdspladsen. Lyset er så klart, at det ikke længere er nødvendigt med bordlamper, men det medfører ikke forstyrrende genskin. Disse loftsarmaturer blev suppleret af LuxSpace Compact og StyliD Mini LED-downlights, som giver en behagelig belysning i korridorer og gangarealer.

 

De energieffektive kontorbelysningsarmaturer styres af Philips DynaLite-lysstyring. Lysstyringen er forbundet til lysfølsomme fotoceller, som gør det muligt at dæmpe armaturerne automatisk, når der er nok naturligt lys. Desuden sørger bevægelsessensorer for, at lyset automatisk slukkes, når rummet er tomt, hvorved der opnås besparelser. Styringssystemet er konfigureret, så andre områder i bygningen kan tilføjes senere. Fremtidig systemvedligeholdelse bliver leveret igennem Philips Controls After Care-pakken.

 

Takket være de energibesparelser, som opnås med den intelligente lysstyring og LED-kontorbelysningen, er det nye system en kærkommen fornyelse for MAG.

  • PowerBalance gen2
    PowerBalance gen2
    Når det kommer til belysning af et kontorlandskab med LED-armaturer, er mange normalt villige til at investere i bæredygtighed såfremt investeringen kan betale sig. Systemet skal p...

Relaterede cases