Et mødelokale der øger produktiviteten

 

Crédit Agricole, Caen, Frankrig

 

Se, hvordan denne bank skaber et strålende omdømme med mødelokalebelysning.

Lysende stofpaneler i Crédit Agricole

Luminous textile
er uden tvivl

kransekagefiguren i forhold til denne bygning.”

 

- Patrick Cuozzo, Chef for ejendomsprojekter, Crédit Agricole

Oversigt over mødelokalet, som er udsmykket med Philips' lysende tekstilpaneler
Farverige mønstre vist i lysende tekstilpaneler i Crédit Agricole, Frankrig

Kundens udfordring

 

Frankrigs største bank ville gerne være innovative og på forkant både inden for teknologi og energibesparelser. Banken havde et ønske om, at deres store, nye konferencelokale blev mere attraktivt og enestående med mindre behov for vedligeholdelse.

Farverige mønstre vist i lysende tekstilpaneler i Crédit Agricole, Frankrig

Løsningen

Konceptet blev vagt til live ved hjælp af 14 Luminous Textile-paneler med dynamisk belysning. Kunden og arkitekten valgte et hvidt tekstil fra Kvadrat (ToTo 102) til hver af de 1,20m x 2,52m store paneler. Der blev valgt en mørk træ-finish til kanterne for at skabe en kontrast til det hvide tekstil. Panelerne blev leveret klar til installation i grupper af to eller tre. Alle 14 paneler blev forbundet for at skabe en samlet visuel effekt.


Luminous Textile-konceptet overgik kundens forventninger. Crédit Agricole havde i samarbejdet med Philips mange kreative muligheder – de fik fx integreret bankens logo i den dynamiske belysning.


Yderligere opnår projektet målet om at holde energiforbruget under 60 W per kvadratmeter. Derudover var den særlige belysning også synlig fra den store vej, der løber uden for bygningen. Banken viser nu sin innovative side, allerede inden man træder ind i lokalet.

Luminous textile

Vægge, der gløder med farverigt lys

Vis produkt

Relaterede cases