Flere brands fra

Beroligende belysning
på fødestue

Sansefødestue,

Hillerød, Danmark


Se, hvordan en fødeafdeling reducerede stress og øgede trygheden med LED-belysning.
LED-belysning på fødestue

Jeg håber virkelig, at vi kan
give alle fødende

 

det samme tilbud i fremtiden."

 

Jordemoder Mette Monsrud, Nordsjællands Hospital - Hillerød

behagelig belysning på fødestue

Kundens udfordring

 

På Hillerød hospital ønskede man at øge trygheden og reducere stressen under fødsler ved at fjerne den negative hospitalsfølelse, som kvinder ofte oplever på et hospital.

Fødestue med LED-belysning

Løsningen

 

Sanseoplevelserne i de nye fødestuer er delt i tre faser, som alle kombinerer farvet lys, beroligende lyd og levende billeder. Forløbet består af et velkomstprogram, et afslapningsprogram og et åndedrætsprogram. For at opnå optimal fleksibilitet for den fødende, kan lys- og lydniveauet samt farven tilpasses individuelt i hvert program.

 

Systemet består ud over lysarmaturer af et Luminous Textile-panel med langsomt skiftende billeder, samt et lydanlæg. Omkring fødelejet er der indbyggede PowerBalance LED-armaturer med neutralt hvidt lys. Langs væggene findes indbyggede Fugato LED-downligths, som kan lyse i alle farver, og i stuernes indgangsparti er der et indbygget LuxSpace LED-downlight med neutralt hvidt lys. Det hele betjenes direkte på Pharos Touch-skærmen.

 

De fødende har været rigtig tilfredse med oplevelsen. Bjørn Wennerwald, projektansvarlig hos Wavecare, fortæller: ”Jeg har aldrig oplevet en så positiv respons fra alle involverede. ”

   

Luminous textile-paneler

- leg med farver, bevægelser, tekstur og belysning

Læs mere

  • PowerBalance gen2
    PowerBalance gen2
    Når det kommer til belysning af et kontorlandskab med LED-armaturer, er mange normalt villige til at investere i bæredygtighed såfremt investeringen kan betale sig. Systemet skal p...

Relaterede cases