Flere brands fra

Omdan bygninger  

til landemærker

Phoenix børnehospital,
Arizona, USA


Se, hvordan ny belysning på Phoenix børnehospital i Arizona har påvirket patienter og gæster positivt.
En video over de muligheder, der blev skabt på hospitalet i Phoenix

Kun med Philips’ Color Kinetics fik vi
den ønskede kvalitet,

de rette produktegenskaber og den kundeservice, der skulle til for at gøre vores vision til virkelighed.”

 

- Scott Oldner, Scott Oldner Lighting Design

pige, der holder en bamse

Kundens udfordring


Phoenix børnehospital gennemgik en storslået renovering. Som led i en udbygning på 538 millioner dollars var planen at omdanne bygningen til et imødekommende landemærke, som kunne ses fra alle retninger. Inde i bygningen ønskede hospitalet at give besøgende en munter pause i de sygdomsmæssige vanskeligheder.
Receptionen på børnehospitalet Phoenix er oplyst af Philips Lighting

Løsningen

 

At skulle på hospitalet er ikke en behagelig oplevelse for hverken børn eller deres familie. Derfor besluttede ledelsen på hospitalet at bruge indretningen til at aflede opmærksomheden og påvirke patienterne positivt. Den oprindelige plan omfattede en indendørs vægfontæne med rigtigt vand, men på grund af prisen, ønskede man en anden løsning. I stedet brugte man iColor Cove MX Powercore-armaturer til at skabe vandlignende effekter med forskellige nuancer af blå og akvamarin.


I lobbyen og gangene blev der installeret mere belysning med det formål at skabe en venlig atmosfære. De samme iColor Cove MX Powercore-armaturer blev brugt til at skabe levende farver for at give liv til hospitalsatmosfæren. Det er overflødigt at bemærke, at det er langt fra det typiske, kedelige hospitalsmiljø.


Udvendigt fik hospitalet den samme farvestrålende behandling. Idéen var at omdanne bygningen til et landemærke af positivitet og samtidig overholde budgettet og opfylde kravene til bæredygtighed. iColor Accent Powercore blev brugt til at tegne et omrids af bygningens markante arkitektoniske arme med kunstneriske, animerede farveudfoldelser. Lange bånd af lys bevæger sig ned ad bygningens forside og flyder sammen med belysningen i lobbyområdet.


Hospitalet underholder og opmuntrer nu både besøgende og patienter med livlige farver og magiske lysvirkninger.

  • iColor Accent MX Powercore
    iColor Accent MX Powercore
    iColor Accent MX Powercore er et lineært LED-armatur med direkte udsyn til lyskilden, der er yderst velegnet til at skabe effekter som lange farvestriber og farveskift. Variabel op...
  • iColor Cove MX Powercore
    iColor Cove MX Powercore
    iColor Cove MX Powercore er et LED-belysningsarmatur med høj lysstyrke, som giver praktisk talt ubegrænsede muligheder for at opnå et flot og spændende lys i nicher og andre område...

Relaterede cases