Flere brands fra

Sansevenlig og alsidig
LED-belysning

Glostrup Hospital,

Danmark


Se, hvordan Glostrup hospital fik skabt et mere trygt miljø med LED-belysning.
Indendørs LED-belysning

Vi er rigtig glade for
belysningen.

 

Den er med til at understøtte vores recovery-tankegang, som handler om at give børnene et håb om, at de kan komme sig."

 

Helle Winding, afdelingssygeplejerske

Hospital belyst med Powerbalance

Kundens udfordring

 

Philips Gift of Light støttede Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center i Glostrup, hvor der på døgnafsnittet for større børn var et ønske om en ny og bedre belysningsløsning. Ufordringen bestod i at skabe et mere hjemligt og trygt miljø for børnene.

Børneafdeling på hospital med PowerBalance-armatur

Løsningen

 

Løsningen bestod i at benytte armaturer fra PowerBalance- og LuxSpace-serien. Udover at disse LED-armaturer resulterer i betydelige energibesparelser, har en længere levetid og leverer en konstant lysstrøm med stabil farveydelse og farvegengivelse, giver de andre betydelige fordele for børnene.

 

Tidligere har dagslyset haft det vanskeligt med at oplyse afsnittets dagligstue på en ordentlig måde. Men nu bliver stuen oplyst af flere slags belysning, der kan tilpasses alt efter, om stuen skal bruges som fjernsynsstue, spillestue, legestue mv. Loftsbelysningen kan nu justeres og dæmpes og børnene har fået deres egen vække-lampe, der kan indstilles, så lys og lyd langsomt bliver svagere.

 

Helle Winding, afdelingssygeplejerske, fortæller:“Mange af vores børn har meget svært ved at falde i søvn. Det hjælper vække-lamperne på, fordi de kan indstilles, så lys og lyd langsomt bliver svagere. Sammen med andre gode søvnvaner er det med til at give børnene en bedre og tryggere søvn.”

  • PowerBalance gen2
    PowerBalance gen2
    Når det kommer til belysning af et kontorlandskab med LED-armaturer, er mange normalt villige til at investere i bæredygtighed såfremt investeringen kan betale sig. Systemet skal p...

Relaterede cases