Flere brands fra

Grønnere profil hos Sanistål

Sanistål, Taulov,
Danmark


Sanistål har grønne ambitioner, og med 42.000 m2 lager, svarende til seks fodboldbaner, bruger Saniståls centrallager i Taulov meget strøm.
Sanistål

Philips’ rådgivere
regnede på,

hvor meget CO2 Sanistål kunne spare ved at udskifte de konventionelle armaturer, og hvor meget der ville kunne spares på elregningen hvert år. Disse beregninger, samt god service og høj anciennitet, gjorde udslaget."
 

– Dan Allan Nielsens, Fabrikschef i Sanistål

Sanistål
Sanistål

Kundens udfordring

 

Med mange medarbejdere, der arbejder om natten, har vi behov for god, kraftig belysning. Vores syv år gamle armaturer gav et gulligt, dunkelt lys – specielt, når mørket faldt på. Det gav især udfordringer for vores natarbejdere.

Frederiksberg kommune

Løsningen

 

Saniståls centrallager i Taulov udleder nu 333.100 kg mindre CO2 hvert år, eller hvad der svarer til 215 gennemsnitfamiliers årlige strømforbrug. Det sikrer blandt andet, at Sanistål vil kunne nå sin målsætning om at reducere CO2-udledningen relateret til energiforbruget på Saniståls centrallager med fem procent inden udgangen af 2016.

  • CoreLine Highbay
    CoreLine Highbay
    Efter den vellykkede lancering af CoreLine Highbay i 2013 giver opgraderingen til en ny generation af LED endnu lavere samlede ejeromkostninger og mulighed for DALI-dæmpning for yd...

Sanistål
øget arbejdssikkerhed

Holdet

Dan Allan Nielsen

Fabrikschef, Sanistål

Relaterede cases