LED-belysning understreger

stilen i Mad Cooperativet

Mad Cooperativet,
København

 

Philips' LED-belysning understreger stilen i Coops nye flagskib

Vi har
Københavner-armaturet

i gadebilledet, så det var vigtigt at få dem ind i rummet.”

 

- Caroline Fiedler, konceptchef Coop

Projektet

 

Da Coop skulle designe indretningen i Mad Cooperativets 800 kvadratmeter store butik, var udgangspunktet at gøre oplevelsen for de handlende helt unik. Alle standardløsninger blev smidt på porten, og der blev i stedet taget udgangspunkt i det fantastiske rum, som butikken ligger i.

Fordele

 

Københavner-pendelen er med til at understrege den helt specielle stemning, der råder i Mad Cooperativet. Designmæssigt knytter Philips Københavner-armaturet butikken sammen med bygningen og den klassiske del af byen.

 

Philips LED-spot sidder på en arm, der er monteret direkte på de enkelte reoler. Monteringen betyder, at de opstillede varer bliver belyst optimalt. Den belyste, lodrette flade tiltrækker sig ekstra opmærksomhed fra kundernes side.

Københavner-armaturet

 

I mere end 60 år har Københavner-armaturet været en del af belysningen på gader og stræder i København. Da København begyndte udskiftningen til LED versionen af Københavnerarmaturet, var der mange der skaffede sig adgang til et gammelt armatur til videresalg eller brug i deres hjem. Denne store interesse har været medvirkende til at Philips nu introducerer en version af Københavner-armaturet som indendørs pendel i flotte moderne farver.

Læs mere

Mad Cooperativet

Teamet

Bygherre

Coop

Beliggenhed

Københavns Hovedbanegård

Anvendte armaturer

41 Københavner-armaturer

89 Ecostyle LED-spots

15 CoreLine Recessed LED loftarmaturer

Relaterede cases

You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website