Flere brands fra

Tilføjer

karakter

til en forretning

Jumbo Foodmarkt,
Holland


Se, hvordan bæredygtig supermarkedsbelysning forbedrer indkøbsoplevelsen hos Jumbo.
Philips-case: Jumbo Foodmarkt i Breda, Holland

Vi har sat
alt ind

på at investere i en komplet butiksløsning af bæredygtigt tilsnit. Når det kom til belysning, ønskede vi igen det allerbedste. Belysningen skulle være dynamisk, stemningsmættet, raffineret og strømbesparende. Vi fandt den perfekte belysningspartner i Philips, som efter vores mening er den mest erfarne, pålidelige og nyskabende partner i miles omkreds."
 

– Herman Beldman, teknisk udviklingschef for Jumbo Supermarkets

Philips Lighting-belysning af kød for at præsentere de friske madvarer for kunderne i Jumbo Foodmarkt, Holland.
Philips Lighting-belysning af fisk for at præsentere de friske madvarer for kunderne i Jumbo Foodmarkt, Holland.

Kundens udfordring

 

Indkøb hos Jumbo er en unik oplevelse. Fødevareafdelingen har det største produktsortiment i Holland og fuldendes med en chocolatier, et bageri i forretningen, et kafferisteri og en café. Ledelsen ønskede at finde en bæredygtig belysningsløsning og give forretningen et unikt tilsnit. Det var især en udfordring at finde den rette indendørsbelysning, da udsmykningen bestod af et udendørskoncept i form af mursten og træskilte.

Supermarkedets restaurant er udstyret med LED-belysning fra Philips.

Løsningen

 

Et LED-koncept blev løsningen. Vores næste generation af armaturer giver belysning, som føles som dagslys og giver forretningen en atmosfære af et udendørsmarked. Maxos LED blev brugt i gangarealerne med kolonialvarer, hvilket har gjort det nemt for kunderne at finde rundt. StyliD blev brugt til at fremhæve produktgrupper og henlede opmærksomheden på særlige tilbud.

 

I kasse- og gennemgangsområder blev LuxSpace-downlights brugt til at give personalet god sigt og samtidig sikre, at kunderne føler sig godt tilpas, også når de skal til at forlade forretningen. Til almindelig belysning forbedrer ExactEffect indkøbsoplevelsen med et imødekommende, blændingsfrit skær. I delikatesseafdelingen belyser en række specialfremstillede StyliD Rose-lyskilder kødprodukterne uden at misfarve dem.

 

Alle mål er nået, og butikken har nu et unikt belysningskoncept, der giver personlighed og gør produkterne endnu mere fristende. Derudover bruger LED-belysningen 25 % mindre energi og kræver mindre vedligeholdelse end installationerne i de andre Jumbo-butikker.

  • Maxos LED
    Maxos LED
    Kunderne i industrien og i detailhandlen efterspørger belysningsløsninger der kan tjene sig selv ind på kort tid, samtidig med at de overholder alle de relevante standarder for sup...

Et
bæredygtigt
system

Holdet

Jumbo Supermarkeder

Kunde

Relaterede cases