Flere brands fra

Miljøvenlig
butiksbelysning

Irma, København

 

Se, hvordan energibesparende belysning hjalp Irma med at reducere CO₂-udledningen.

Udstillede varer i Irma, København, oplyst af Philips' energibesparende belysning til supermarkeder

Belysning er et
godt eksempel

på, hvordan vi har valgt den bedste løsning til alle områder."

 

- Lars Børresen, leder af driftsafdelingen og teknisk afdeling

Enestående kontrast og lysspil i vinafdelingen i Irma-supermarked med Philips' belysningsprodukter
Enestående kontrast og lysspil i vinafdelingen i Irma-supermarked med Philips' belysningsprodukter

Kundens udfordring

 

Irma havde et ønske om at begrænse energiforbruget og dermed CO2-udledningen, da de har tradition for anvarlighed på områder som miljø, etik og sundhed, hvilket skulle være synligt i den nye butik.

Blå lysrendebelysning i kolonner får supermarkedet til at tage sig godt ud

Løsningen


Løsningen bestod i at benytte ExactEffect LED, som giver belysning med stor kontrast og effekt. Det skyldes en meget effektiv LED-enhed kombineret med armaturets avancerede optik. Den præcise lysfordeling gør det muligt at anvende færre armaturer, fordi de kan placeres med større indbyrdes afstand.

 

Tilsammen gør det ExactEffect til den mest energibesparende effektbelysning til butiksbrug. Downlightet har en helt fantastisk farvegengivelse med et Ra-indeks på over 90. LED-lyskilderne har desuden en levetid, der er op mod 5 gange længere end de traditionelle lyskilders og en pålidelig varmestyring gør LED-motoren og armaturet vedligeholdelsesfrit.

 

”Og så er lyskvaliteten bare i top,” siger butikschef Jesper Hulvej. ”Farvegengivelsen fremhæver varerne virkelig godt og giver en god stemning i butikken.”

  • ColorFuse Powercore
    ColorFuse Powercore
    De smalle stråler af lys med farveskift i høj kvalitet gør ColorFuse Powercore til et glimrende valg i mange væg- og effekbelysningsapplikationer. Den kompakte størrelse muliggør i...
  • InteGrade LED fixture system
    InteGrade LED fixture system
    InteGrade LED-armatursystemet er en energieffektiv metode til at opnå en god shoppingoplevelse. Takket være de kompakte mål kan armaturet integreres under og på hylder, f.eks. i en...

Relaterede cases