Flere brands fra

God og energibesparende

LED - supermarkedsbelysning

Dansk Supermarked,

København


Se, hvordan Dansk Supermarked sparede over halvdelen af deres elforbrug ved at anvende LED-belysning.
Netto med Master LEDtube

Vi får samme
lysstyrke,

 

en god farvegengivelse af varerne og meget længere levetid af lyskilderne – og så sparer vi over halvdelen af energiforbruget.”

 

-Ulrik Leth, el-installatør hos Dansk Supermarked A/S

Supermarked med LED-belysning

Kundens udfordring

 

Dansk Supermarked ønskede, som et led i deres løbende energirenovering, at udskifte deres lysstofrør for at minimere el-forbruget og CO2-udledningen. Det skulle være en løsning med god lyskvalitet, hvor varerne ville blive præsenteret bedst muligt.

Supermarked med LED-belysning

Løsningen

 

Løsningen bestod i at udskifte de strømslugende lysstofrør, der var i butikkerne, med energibesparende MASTER LED-lysstofrør fra Philips. Udskiftningen forventes gennemført i sensommeren 2015 og omfatter alle Bilka-, Føtex- og Netto-butikker i Danmark samt Netto i Sverige og Tyskland.

 

De nye LED-lysstofrør giver en energibesparelse på 53 % pr. armatur (ved 36 W-armatur). Deres lange levetid på omkring 40.000 timer mod T8-lysrørs ca. 15.000 timer sparer udgifterne til udskiftning, og den længere brændetid forøger også levetiden for de ældste armaturer, da der ikke er risiko for, at de går i stykker under udskiftning af rørene.

 

Ulrik Leth, el-installatør hos Dansk Supermarked A/S, fortæller: "Vi har fulgt udviklingen af LED-lysrør tæt og er helt sikre på, at det er den rigtige løsning – både hvad angår el-forbrug og lyskvalitet.”

 • MASTER LEDtube EM/Mains
  MASTER LEDtube EM/Mains
  Philips MASTER LEDtube integrerer en LED-lyskilde i den traditionelle lineære størrelse for lysstofrør. Takket være det unikke design og det ensartede udseende er det umuligt at sk...
  • Lavere driftsomkostninger takket være lavere energiforbrug
  • Lavere vedligeholdelsesomkostninger takket være en 2-3 gange længere levetid end normale lysstofrør
  • Den hurtigste og nemmeste måde at opgradere eksisterende armaturer til LED-teknologi på. 100 % sikker installationsproces.

Relaterede cases