Flere brands fra

En gammel fabrik bliver til et

smukt ikon

 

The Toffee Factory
i Newcastle


Se, hvordan en tidligere faldefærdig bygning nu bidrager til det lokale erhvervs- og kulturliv.
The Toffee Factory | Philips Lighting

The Toffee Factory har   spændende

belysning og ser fantastisk ud om aftenen. Og findes der en bedre måde at udnytte en skorsten, end ved at forvandle den til et kæmpestort knæklys og dermed annoncere Newcastle og Gatesheads kulturarrangementer The Late Show?"
En glad mand med tilknytning til The Toffee Factory
To personer foran The Toffee Factory

Kundens udfordring

 

Karamelfabrikken blev nedlagt i 1950'erne og stod til at skulle nedrives, indtil Newcastles byråd besluttede at forvandle den til en luksuriøs kontorbygning. Men hvordan ville sådan en trist bygning nogensinde kunne trække kunder til området?

En bro oplyst af Philips Lighting

Løsningen

 

"De triste victorianske mursten på The Toffee Factory havde virkelig brug for lidt farve, så vi installerede en lineær række Philips ColorGraze- og ColorReach-projektører rundt om bygningens fire hvælvinger og karakteristiske skorsten. Armaturerne anvender et RGB-system, der kan gengive stort set en hvilken som helst farve. Nu skinner lyset op fra væggenes kanter, og bygningen gløder i flotte farver, der kan ses flere kilometer væk.

 

Lyset styres vha. et Philips PowerControl-system, der er programmeret til at vise en række dynamiske farveskift. Systemet giver mulighed for at skifte farve så ofte, man vil, og lysstyrken kan dæmpes fra fuld til slukket. Den fleksible lysstyring gør, at ejerne nemt kan ændre belysningen afhængigt af begivenheden.


Hovedbygningen oplyses dramatisk med opadpegende hvide eW Graze PowerCore-projektører. Den nye, unikke belysning får virkelig The Toffee Factory til at skille sig ud og vække folks interesse.

  • ColorGraze QLX Powercore
    ColorGraze QLX Powercore
    Mange arkitektoniske bygningselementer har brug for et lineært armatur, der kan belyse flere etager med minimal tilbagetrækning og lavere strømforbrug. Virksomhedsejere/slutbrugere...
  • ColorReach Powercore gen2
    ColorReach Powercore gen2
    ColorReach Powercore er det første LED-armatur med tilstrækkelig effekt til at opnå flot og dynamisk belysning af store facader og bygningselementer. ColorReach Powercore kombinere...

Relaterede cases