Flere brands fra

Brobelysning

En kongelig modtagelse

Meydan Vip Bridge og Royal Bridge, Dubai, De Forenede Arabiske Emirater

 

Se, hvordan farvet LED-belysning på broerne i Meydan byder VIP-gæster velkommen.

Vedligeholdelsesfrie udendørsbelysningsløsninger fra Philips

Lys omdannede
Meydan-broen

til et spektakulært vartegn, der kan ses på miles afstand''
Broerne i Meydan i Dubai oplyst via Philips' belysningsløsning
Vedligeholdelsesfrie udendørsbelysningsløsninger fra Philips

Kundens udfordring

 

Meydan-broen, som forbinder The Meydan Hotel med hovedvejen, er med sin imponerende, bølgeformede konstruktion et arkitektonisk vidunder, der hvert år beundres af millioner af mennesker. Var det muligt at forvandle broen til et moderne vartegn for Dubai World Cup i marts måned ved hjælp af belysning?

Farvet LED-belysning skaber et storslået resultat i Meydan i Dubai

Løsningen

 

Meydan-broen og dens lillesøster, Royal Bridge, er vigtige aktiver for byen Meydan i Dubai. Når det årlige hestevæddeløb Dubai World Cup afholdes, bruger medlemmer af kongefamilien og andre VIP-gæster broerne til at få adgang til væddeløbsbanen. Det blev Philips, der fik til opgave at stå for belysningen på Meydan-broen med det formål at gøre den til et arkitektonisk vartegn, som kunne give de besøgende en kongelig modtagelse.

 

De konkrete krav var, at der skulle være blå belysning på broen, og at belysningsløsningen skulle være vedligeholdelsesfri. For at imødekomme dette krav, brugte vi armaturer af typen eColor Graze Powercore med blå LED-lyskilder.
Der blev foretaget en grundig undersøgelse af tegningerne og omgivelserne, og konklusionen var, at dette produkt med en længde på godt 60 cm ville passe perfekt til broens udformning.

   

Efter installationen af armaturerne er broen blevet en endnu større visuel oplevelse, og den kan nu ses på miles afstand. Den kontinuerlige blå lysstribe fremhæver på fornem vis den imponerende brokonstruktion.


Ledelsen bad efterfølgende Philips om at udsmykke Royal Bridge på samme måde som Meydan-broen, og denne tilsvarende installation blev færdiggjort i løbet af seks uger.

  • eColor Graze MX Powercore
    eColor Graze MX Powercore
    Mange arkitektoniske bygningselementer har brug for et lineært armatur, der kan belyse flere etager med minimal tilbagerykningslinje. Virksomhedsejere/slutbrugere har brug for et d...

Relaterede cases