Flere brands fra

Utraditionel
og innovativ belysningsløsning

Bella Sky Comwell Hotel,

København, DK


Se, hvordan Bella Sky Comwell Hotel på utraditionel vis belyses efter mørkets frembrud.
ColorReach Powercore

Vi har fået meget flot respons
på belysningen,

 

der har skabt langt større opmærksomhed end forventet."

 

Arne Bang Mikkelsen, Bella Center

Innovativ belysningsløsning
Belysning med PowerReach PowerCore

Kundens udfordring

 

Arne Bang Mikkelsen, adm. direktør hos Bella Center, havde et ønske om at belyse Bella Sky Comwell Hotel på en utraditionel måde efter mørkets frembrud, så belysningen passede til selve bygningsstilen. Den skulle overraske ligesom arkitekturen.

Copenhagen Congress Center

Løsningen

 

Den ideelle løsning bestod i at gøre brug af ColorReach Powercore LED-armaturer, der har så stor en lummenpakke, at de på store afstande kan belyse store flader og strukturerer i jævne farver. Derudover har de et lavt energiforbrug, en lang levetid og nedsætter omkostningerne til vedligeholdelse.

 

På det nye hotel lyser armaturerne hele vejen op til toppen af de 75 meter høje tårne. De RGB-baserede LED-lyskilder kan diffusere med spredninger fra 8 til 63 grader og kan derfor både bruges til punktbelysning og store flader. I den aktuelle opsætning har man valgt at køre med syv dynamiske farver. Hver farvesekvens løber i 30 sekunder, hvorefter der i løbet af en syv sekunder overgang skiftes til en ny farve.

 

Arne Bang Mikkelsen, Bella Center: ”Det har været en god investering, for nu ved alle, at vi åbner et helt ekstraordinært hotel.”

  • ColorReach Powercore gen2
    ColorReach Powercore gen2
    ColorReach Powercore er det første LED-armatur med tilstrækkelig effekt til at opnå flot og dynamisk belysning af store facader og bygningselementer. ColorReach Powercore kombinere...

Relaterede cases